Beoordelingen van 't Krinkelhoekje Oss

Recente recensies van 't Krinkelhoekje Oss

5 sterren na 49 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon iets te pittig, niet verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, veel verschillende dingen om uit te kiezen. Bezorging duurde ongeveer een uur, maar begrijpelijk op dit moment. Bezorger zette het eten netjes voor de deur en nam zelf afstand.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk de spareribs menu's , en saté menu, we kregen zelfs citroen doekjes om je handen schoon te maken, het enige minpuntje was, er zat geen fritessaus bij...dat viel een beetje een tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke versgebakken friet en snacks. Van mij had zout op de friet gemogen, maar misschien had ik dat aan moeten geven bij de bestelling. Verder top!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker snel bezorgt

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren aangenaam verrast door de knapperige lekker gebakken frietjes, de krokante pittige bamischijf en de lekkere frikadel speciaal. Blij dat we het krinkelhoekje weer eens 'bezochten'. De frikadellen zijn veel lekkerder dan een tijd gelee. En alles was super goed gebakken, dankjulliewel. Fijn dat ik een beoordelingsvraag kreeg!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd goede sevice

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten op de bestelling en ook nog een broodje vergeten! Friet was niet meer heel lekker en warm.. niet zo’n succes. Ik vind prijs/kwaliteit niet echt in balans

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je bericht. Jammer dat het niet naar wens was! We hebben jullie een berichtje en horen het graag. Excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat wel een beetje begrijpelijk is duurde het heel lang voor we ons eten hadden. Maar friet was echt niet lekker veel te weinig saus uiensaus en speciaal voor een frietje in een heel klein bakje. Frikandel speciaal lag op zijn kant in de verpakking en was koud . Echt een tegen valler. En dat voor zoveel geld.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Update: contact gehad en netjes opgelost. Dankjewel voor je bericht. Jammer dat het niet naar wens was! We hebben jullie een berichtje en horen het graag. Excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging waren top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima en snel bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankje

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en hamburgers waren super lekker. Snel en goed warm bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke reactie

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ophalen precies op tijd!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze bizarre tijden toch nog een super service. Snelle levering en heerlijke frietjes

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan ook in de ze tijd proberen we er te zijn!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd zoals altijd. Bezorger hield keurig afstand zodat wij ons eten konden pakken

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan we denken graag mee en het is belangrijk dat we op elkaar letten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, meedenkend, uitstekende (snelle) service, goede prijs kwaliteit verhouding., leuke acties en top locatie!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor deze toffe recensie 😇

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 14 maart 2020: alles prima in orde. Lekker gegeten!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan weer 🥳

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet rendang

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke bericht! Probeer ook onze andere friet specials

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 7 maart 2020: 4 ipv 5 punten: frietjes waren (te) hard gebakken. Verder alles prima in orde.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel we zullen er op gaan letten! tot de volgende keer.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 29 feb 2020: weer lekker gegeten!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Nogmaals bedankt

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor de 5 sterren

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had warmer gemogen. En de frikandel speciaal lag in de zak naast het bakje. Dit is vaker voorgekomen.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankje voor je bericht. We zullen er op letten dat de frikandel recht in het bakje blijft. Excuses.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes met langzaam gegaard buikspek, snel bezorgd en alles netjes en nog goed heet!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke berichtje. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs met veel splinters. Kipsatestokjes erg droog Eerdere keren waren we dik tevreden

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dat is helaas niet de bedoeling! In het vervolg mag je ons ook bellen. Dan hadden we direct voor een gepaste oplossing gezorgd. U hoor van ons.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 15 jan 2020: weer uitstekend!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor berichtje

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 8-2-2020: weer prima!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig netjes bezorgd het eten was goed warm en verpakt. Koude gerechten zaten in een ander tasje.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Daar doen we het voor! Dankjewel voor je positieve reactie

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je mooie recensie

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betreft bestelling op zaterdag 18-01-2020.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan. Bedankt voor je feedback!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en smaakte top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Thnx voor de mooie recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Binnen 30 minuten werd het thuisbezorgd. Lekker warm en grote porties.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker, alleen jammer dat er geen sla op de kapsalon zat.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Als je volgende keer salade erop wilt i.p.v. apart dan kan je dat aangeven bij opmerkingen mocht je dit willen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofvlees was echt lekker. Alles eigenlijk. Behalve dat het 20 minuten te laat was, was het eten niet echt superwarm meer. Extra transactie kosten vind ik overbodig. Voor de rest prima.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor de recensie. De extra kosten zijn er, omdat bezorgen kosten met zich mee brengt. U staat altijd vrij om af te halen dan heeft niet de extra kosten.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed zoals we zijn gewend, zelfs een extraatje erbij voor de feestdagen!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan! en fijne feestdagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle warme levering en als verrassing een ijstaart erbij

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, binnen 30 minuten lekker eten op tafel🍔

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed en snel. Friet was nog lekker warm en zeker niet slap!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, wel saus overal behalve op m’n frikandel. En friet zonder zout en beetje smakeloos. Maar niet slap of in oud vet gebakken.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Volgende keer mag je altijd contact opnemen hadden we graag een nieuwe frikandel gebracht. Zout doen we altijd apart met bezorging. Dus die had eigenlijk in de tas moeten zitten. Maar dit gaan we oplossen voor u.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes en keurig optijd bezorgd

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel