Beoordelingen van 't Krinkelhoekje Oss

Recente recensies van 't Krinkelhoekje Oss

5 sterren na 12 reviews

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Binnen 30 minuten werd het thuisbezorgd. Lekker warm en grote porties.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker, alleen jammer dat er geen sla op de kapsalon zat.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Als je volgende keer salade erop wilt i.p.v. apart dan kan je dat aangeven bij opmerkingen mocht je dit willen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos dit is nu al de derde keer dat het bezorgen meer dan 1 uur duurde nu hebben we later besteld en nog 1.10 minuten gewacht de friet was KOUD en SMAKELOOS zo de prullenbak in wij bestellen hier NOOIT meer als je belt is het antwoord het is druk !!! En ze zijn net onderweg

Reactie van 't Krinkelhoekje:Bedankt voor je recensie. Idd op zon- en feestdagen is de bezorgtijd helaas gewoon een uur of jullie geval altijd meer! Daarom geven we ook altijd het zelfde antwoord aan de telefoon. Iets aanbieden heeft weinig zin aangezien jullie niet meer gaan bestellen. Anders staan jullie vrij om contact op te nemen. krinkelhoekje@gmail.com

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofvlees was echt lekker. Alles eigenlijk. Behalve dat het 20 minuten te laat was, was het eten niet echt superwarm meer. Extra transactie kosten vind ik overbodig. Voor de rest prima.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor de recensie. De extra kosten zijn er, omdat bezorgen kosten met zich mee brengt. U staat altijd vrij om af te halen dan heeft niet de extra kosten.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed zoals we zijn gewend, zelfs een extraatje erbij voor de feestdagen!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan! en fijne feestdagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle warme levering en als verrassing een ijstaart erbij

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, binnen 30 minuten lekker eten op tafel🍔

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed en snel. Friet was nog lekker warm en zeker niet slap!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, wel saus overal behalve op m’n frikandel. En friet zonder zout en beetje smakeloos. Maar niet slap of in oud vet gebakken.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Volgende keer mag je altijd contact opnemen hadden we graag een nieuwe frikandel gebracht. Zout doen we altijd apart met bezorging. Dus die had eigenlijk in de tas moeten zitten. Maar dit gaan we oplossen voor u.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes en keurig optijd bezorgd

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel