Beoordelingen van 't Krinkelhoekje Oss

Recente recensies van 't Krinkelhoekje Oss

5 sterren na 257 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De berenhap is te doorbakken. Het gehakt is hard en de uien bijna tot het zwart door gebakken.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was taai, de bereklauw was niet erg warm, verder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 24 okt 2020: bezorging: top! Weer lekker gegeten, bedankt!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel...warm...lekker

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima en snel geleverd en goed warm nog m’n ribkes. Rinie rib nog steeds de lekkerste uit de omgeving!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, super

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd Eten was nog goed warm en de milkshakes nog goed koud Top

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed verzorgd. Alle gerechten waren warm. De verrassing bij het kindermenu is ook leuk bedacht.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich prima, alleen zat de pindasaus die ik besteld en betaald heb er niet bij

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meer dan een uur gewacht tot de bestelling verzonden was. Ik heb 33 keer gebeld maar geen gehoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang voordat de bestelling werd bezorgd. Pindasaus besteld (en betaald)zat er niet bij ! Als we bestellen en zelf ophalen gebeurd het ook regelmatig dat men iets vergeet..... Maar dat is ook het enige min puntje van jullie zaak . Beste / lekkerste "friettent" van Oss.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1,5 uur wachten is te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 17 okt 2020: weer top! Bedankt!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, prima gedaan volgens huidige regels. Helaas waren de twinkys en de kroket zo zacht dat ze uitgeklaard vielen bij het aanraken, ligt waarschijnlijk aan de verpakking (papieren zak zonder ventilatie gaatjes), de hamburger was geweldig lekker en dan had ik nog niet eens de Wagyu, al met al toch wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer top!!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel, goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker warm, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was nu zoals ik gewend ben. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bezig ... T was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super Gaan we vaker bestellen verschillende snacks

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goed verzorgd. Meer dan genoeg

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kipmenu besteld (halve kip, saloade, friet en milkshake). bij bezorging ontbrak salade en milkshake. deze zou na gebracht worden. bezorging kwam pas terug toen kip en friet al op waren. erg slordig

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren genoten van 2 kilo heerlijke ribjes. Alleen jammer dat de verpakking/ vervoer verre van optimaal was. Het uitpakken van de ribjes uit de papieren tas was een grote knoeiboel. Alles zat onder de marinade. Ik heb er foto’s van gemaakt maar die kan ik hier niet meezenden

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bietburger gegeten. Bedankt voor de coupon.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalons waren helemaal geplet en zat super weinig in saus was niet eens te proeven geen aanrader

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had waarschijnlijk de verpakking laten vallen want de kroket was geplet en de hamburger lag helemaal uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 3 okt 2020: weer top! Bedankt!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi optijd om half 1, kapsalons waren heerlijk en salade los in een bakje lekker vers. Enigste min punt was bij de normale friet je maar weinig saus in een bakje krijgt in vergelijking met hoeveel friet je krijft, daarom krijg je van mij 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vandaag.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het slecht

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Heerlijke spareribs! Frans is enne goei!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en erg lekker! De frietjes mochten iets warmer zijn.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had geen mosterd dille saus bij mijn salade, dit was de vorige keer ook al zo.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en het eten weer TOP

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed we hadden graag wel dunne friet

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Uitgebreid assortiment en mogelijkheid voor bezorgen - Broodje van hamburger was dit keer wat droog/oud. - Over het algemeen vind ik de friet net niet voldoende doorbakken. - Alles zat op zn zijkant in de tas, niet zo handig als bakje saus niet goed dicht zit...

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Sandra, Bedankt voor je recensie! Dat is niet zo mooi. We nemen vandaag contact met je op.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik eerder heel tevreden was, valt dat nu de laatste twee keer enorm tegen. De vegetarische burgers zijn duidelijk te lang gebakken (beiden ongeveer zwart aan de buitenkant) en ontzettend droog. Echt een tegenvaller; vooral omdat ik eerder heb ervaren hoe goed ze kunnen zijn. Eén keer kan er iets mis gaan,maar na de tweede keer verlies is vertrouwen. Helaas..

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Saskia, wat vervelend dat het een aantal keer is misgegaan. Ik heb u een mail gestuurd hopende dat we eruit komen. Dankjewel voor je recensie.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1klein minpuntje. De bakjes met speciaal zijn er klein

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega burger smaakte heel taai, en van binnen week. Kon er niets van maken. De friet en salade en milkshake waren prima

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Erna, dat is niet zo mooi! Dat is niet de bedoeling geweest. Wij nemen snel contact op om dit op te lossen. 👍

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 19 sept 2020: weer in orde! Lekker gegeten. Bedankt!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en een hele vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie en lekker

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes en snel bezorgd. Smaakte weer goed

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer top!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 12 sept 2020: weer prima! Bedankt!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had ribjes besteld die waren niet gaar ik had gebelt en kreeg gelijk nieuwen en die waren goed maar mijn friet was wel ondertussen koud dat vond ik jammer maar ik kreeg wel gelijk nieuwe rbjes en het duurde niet heel lang.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Angelique, Dankjewel voor je berichtje. Alleen wel jammer dat de frietjes koud waren. Deze waren net als de spareribs opnieuw gebakken. Dus zou niet weten wat er mis is gegaan.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 5 sept 2020: weer uitstekend!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren goed en warm. En mooi op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

smaak was goed alleen wel jammer dat de bestelling niet compleet was en terug moesten om het op te halen en er een haar in het eten zat

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige jongen maar de bestelling was waarschijnlijk gevallen. Alles was door elkaar geschud en bakjes lekten. Jammer. Dit hadden we nog niet eerder zo maar juist heel netjes en geordend.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Tanja, Excuses voor het ongemak. we nemen zsm contact met je op! Dan hebben we een passende oplossing.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk het eten en geweldig geholpen

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde anderhalf uur voordat we het kregen. Ook was de champignonroomsaus vergeten. Al is het soms druk, dan mag dat wel gemeld worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect. Alleen de Amerikaanse frietsaus waren jullie vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 29 aug 2020: prima!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de boerenfriet was teveel kerry saus. Veel friet maar te weinig boerengroente. Vind de prijs daardoor zeer aan de hoge kant. Geen servetten en mayonaise. Dit geldt overigens ook voor de spareribsmenu.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekkerrrr!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top! Bedankt!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt eentonig, het was weer heerlijk! Een aanrader, vooral de spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en snelle bezorging. Bezorger ook erg vriendelijk

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frikandel speciaal was erg klein. Verder alles prima in orde.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!! Het was weer lekker en super snel bezorgd! Hopelijk was de bezorger nog voor de regen weer terug bij 't Krinkelhoekje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer heerlijk en snel geleverd👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en alles smaakte perfect. Aanrader.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, zoals altijd!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was gebakken zo wij hem willen hebben. De snacks waren goed eigenlijk alles was goed zoals wij van jullie gewend zijn en de bezorging netjes op tijd en op de tijd die wij gewenst hadden.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 8 aug 2020: uitstekend! Bedankt!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd Super voor herhaling vatbaar

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd en snelle bezorging.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 1 aug 2020: Weer prima voor elkaar. Bedankt!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag 2 maaltijden besteld. Over de ene waren we niet helemaal tevreden en ik heb daar telefonisch contact over opgenomen met 't Krinkelhoekje. Ik zou mijn geld terugkrijgen was de uitkomst van het gesprek. Tot mijn verbazing was vandaag [woensdag] het bedrag van beide maaltijden teruggestort op m'n rekening!! Wat een geweldige service, zo hou je tevreden klanten. De spareribs waren overigens weer superlekker. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snel bezorgd! Wij kijken niet eens meer naar andere cafetaria, als we iets willen bestellen dan kiezen we voor Krinkelhoekje! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op aangegeven moment bezorgt! Friet oosterse kip is een aanrader! Thanks Frans!:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Nette bezorger en prima eten.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering, lekker warm en meer dan voldoende

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige wat jammer was is dat we een blikje drinken en een saus miste. Verder was het super lekker en was het allemaal goed.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Lekkerste ribkes die er zijn en heerlijke Mexicaanse kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. En lekkere friet! Precies op aangegeven tijdstip bezorgd. Vriendelijke bezorger!!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 18 juli 2020: Goed!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papieren/kartonnen rietje en milkshake —-> niet te doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was perfect op tijd, nog goed warm en het belangrijkste van allemaal, was erg lekker.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer heel tevreden.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld (makkelijk) en aangegeven afhaaltijdstip klopte tot op de minuut, chapeau 👌

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en een heerlijke kapsalon!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee spare-ribs menu's laten bezorgen. Mooi/goed verpakt, een correcte bezorger, grote portie en heerlijke ribjes. Van mij had de portie frites wat kleiner en het bakje sla wat groter gemogen , maar dat is een persoonlijke mening. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed. Bezorging netjes binnen een redelijke termijn en de bezorger hield zich netjes aan contactloos bezorgen. Eten was lekker en goed warm. Was bezorgd in biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal wat ik een extra plus vind. Dit was onze eerste bestelling hier, maar zeker niet de laatste. Ook voldoende keus voor vegetariërs. Ik ben verrast.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 4 juli 2020: Uitstekend!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, grote portie friet. Lekker!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heb er van genoten. Top!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker !

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker 😋

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals besteld en mooi op tijd bezorgd. Goede temperatuur. Lekker gegeten. Aanrader!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren binnen 15 min geleverd! Zo fijn! En waren weer heerlijk!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami is anders, niet meer zo lekker. Saté saus vind ik prima maar de kip niet. Vlees is niet mals, beetje chemische structuur. Zou van een verse kippendij moeten zijn. Jammer

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten . Na de tegenvaller van vorige keer.(wat jullie keurig hebben opgelost) was het nu als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zoals altijd

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het kwartier was de bestelling al bij ons dus lekker warm. En alles was lekker. We hadden ook Mexicaanse kapsalon, een aanrader.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Ze waren de pindasaus vergeten. Na een telefoontje werd deze alsnog bezorgd inclusief verse friet! Top.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 20 juni 2020: gelukkig is bestellen weer mogelijk! Alles weer als voorheen: uitstekend!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling helemaal goed en snel bezorgd door vriendelijke jongeman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit veel keuze en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed verpakt, snelle en nette, veilige bezorging!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eenvoudig online bestellen, ophalen of laten bezorgen en ouderwets lekker eten.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe nooit klachten gehad en de kwaliteit was altijd goed, maar vandaag was de friet koud en taai

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle service. Bestelling was niet helemaal compleet, maar na een kort telefoontje werd ook dit prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij viinden porties vlees te groot. En salade minimaal. De smaak is verder goed.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Eten is goed bevallen. Voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het was heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 30 mei 2020: weer uitstekend!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en heel snel bezorgd!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 23 mei 2020: weer lekker gegeten! Uitstekend!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke oosterse kip met friet besteld Meer dan genoeg konden t niet helemaal op mocht wat meer saus bij maar was heel lekker

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op afgesproken tijd. We hebben er lekker van gegeten. Was prima.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle aan huis levering.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd geleverd, warm en natuurlijk superlekker... Fijn dat je je gewenste tijdstip kunt aangeven en het eten er dan ook is...top service....

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,lekker warm,netjes verpakt en aardige bezorger.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 16 mei 2020: we hebben weer lekker gegeten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat we één kapsalon zonder knoflooksaus bestellen en eentje met, en dat dan toch door allebei knoflooksaus zit en dat lust ik niet :-). Maar foutje kan altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed optijd Heerlijk meneu Voor hehaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima vegetarisch product.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. En bezorging ook supersnel.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister de cheesy burger gegeten. Deze was echt heerlijk

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer besteld, en 2keer meer dan een uur moeten wachten. nu was iets met de site. vorigekeer...geen idee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. Het eten was veel en warm. Echt een aanrader!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 2 mei 2020: weer uitstekend!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, en lekker warm!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende zeer vriendelijke service. Prachtige producten met een eerlijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal goed. Ook lekker natuurlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, meer dan voldoende, was op tijd klaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd bezorgd en frietjes 🍟 en snacks goed warm en knapperig 👍 Volgende keer weer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren keurig op tijd. Maar Vond de patatjes maar vooral de burgers niet warm.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de saté bijna geen pindasaus. Jammer. De rest was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam op de geplande tijd. Goed op temperatuur en een vriendelijke bezorger. Helaas ontbrak er 1 gerecht, maar door samen te delen hebben we allemaal heerlijk gegeten. Het dit later doorgegeven en het is allemaal netjes opgelost. Super service en lekker eten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mexicaanse kapsalon was heerlijk!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 18 april 2020: weer lekker gegeten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen op eigen site. snel bezorgd en heerlijk eten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super en bedankt was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 van de 3 keer helaas bij de bestelling wat misgegaan. Smaakt verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bevalt super! Mega snelle leveringen, verse frieten en de snacks zijn gewoon nog heet bij levering. De kleine maat friet is lekker groot. Wij zijn fan!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en prima eten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder heb ik een minder goede ervaring gehad dit is echter ruimschoots goed gemaakt (dit heb ik bij andere bedrijven wel eens heel anders meegemaakt). Er kan altijd iets misgaan en als het dan goed wordt opgelost ben je dit ook snel vergeten! Deze keer was alles dik in orde. De bestelling was er ook erg snel en de bezorger was erg vriendelijk! Top!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het vervelend om te zeggen. Maar de vorige keer smaakte het veel beter.nu waren de spareribs droog en taai. Sorry..

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben spareribs besteld en deze waren perfect! De bezorging was tot op de minuut op tijd! Heerlijk en goed! Dat verdient een pluim. Top gedaan en voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH! Lekker Keurig gebracht En genoten!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse malen een bestelling gedaan en naar volle tevredenheid van genoten met ons gezin. Smaakt heerlijk. Goede service dus wat wil een mens dan nog meer.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed gedaan!Dank jullie wel, snel en goed!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! De bestelling was er op de afgesproken tijd en alles heerlijk warm en knapperig. Zoals altijd goed gebakken. Nu in deze gekke tijd helemaal ideaal om online te bestellen. Bezorging ging ook netjes, keurig op afstand, zonder afstandelijk te voelen. We hebben ervan genoten 👍

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 4 april 2020: weer uitstekend!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en was nog goed warm. Daarnaast smaakte het eten erg goed. Alleen jammer dat ze nu alleen vanwege de coronacrisis in Oijen bezorgen en normaal gesproken niet. Maar zeker een aanrader om hier eten te bestellen!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde mayo zat er niet bij en de friet vond ik nogal vet .De hamburger en milkshake waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd afgeleverd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals altijd weer lekker en goed warm. Alleen jammer dat ze de gebakken eitjes op de bami vergeten waren.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om saus over de friet maar het was echt heel weinig saus. De friet was niet hard genoeg gebakken en de snacks juist te hard.. het was totaal niet de kwaliteit die ik normaal gewend ben

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel geleverd en erg lekker! Alles netjes verpakt en goed warm.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 28 maart 2020: weer prima in orde. Lekker gegeten!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles smaakvl en correct

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en betaken. Ophalen en smullen. Perfect! Sterkte allemaal in deze rottijd!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon (en de rest) normaal mega lekker. Deze keer was de saus vergeten en was de boel behoorlijk droog / aangebakken. Ik denk door de drukte, want de bezorging duurde ook langer dan normaal (wat ik opzich niet erg vindt als de bezorgtijd wat langer is een keer). Hopelijk volgende keer weer de kwaliteit die ik gewend ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ervaren de kwaliteit van 't Krinkelhoekje al jaren in de cafetaria maar nu even anders. De kwaliteit van de bezorging is uitstekend en de temperatuur is perfect. Snelle services. Top !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals altijd weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon iets te pittig, niet verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, veel verschillende dingen om uit te kiezen. Bezorging duurde ongeveer een uur, maar begrijpelijk op dit moment. Bezorger zette het eten netjes voor de deur en nam zelf afstand.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk de spareribs menu's , en saté menu, we kregen zelfs citroen doekjes om je handen schoon te maken, het enige minpuntje was, er zat geen fritessaus bij...dat viel een beetje een tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke versgebakken friet en snacks. Van mij had zout op de friet gemogen, maar misschien had ik dat aan moeten geven bij de bestelling. Verder top!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker snel bezorgt

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren aangenaam verrast door de knapperige lekker gebakken frietjes, de krokante pittige bamischijf en de lekkere frikadel speciaal. Blij dat we het krinkelhoekje weer eens 'bezochten'. De frikadellen zijn veel lekkerder dan een tijd gelee. En alles was super goed gebakken, dankjulliewel. Fijn dat ik een beoordelingsvraag kreeg!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd goede sevice

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten op de bestelling en ook nog een broodje vergeten! Friet was niet meer heel lekker en warm.. niet zo’n succes. Ik vind prijs/kwaliteit niet echt in balans

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je bericht. Jammer dat het niet naar wens was! We hebben jullie een berichtje en horen het graag. Excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat wel een beetje begrijpelijk is duurde het heel lang voor we ons eten hadden. Maar friet was echt niet lekker veel te weinig saus uiensaus en speciaal voor een frietje in een heel klein bakje. Frikandel speciaal lag op zijn kant in de verpakking en was koud . Echt een tegen valler. En dat voor zoveel geld.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Update: contact gehad en netjes opgelost. Dankjewel voor je bericht. Jammer dat het niet naar wens was! We hebben jullie een berichtje en horen het graag. Excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging waren top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima en snel bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankje

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en hamburgers waren super lekker. Snel en goed warm bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke reactie

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ophalen precies op tijd!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze bizarre tijden toch nog een super service. Snelle levering en heerlijke frietjes

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan ook in de ze tijd proberen we er te zijn!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd zoals altijd. Bezorger hield keurig afstand zodat wij ons eten konden pakken

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan we denken graag mee en het is belangrijk dat we op elkaar letten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, meedenkend, uitstekende (snelle) service, goede prijs kwaliteit verhouding., leuke acties en top locatie!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor deze toffe recensie 😇

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 14 maart 2020: alles prima in orde. Lekker gegeten!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan weer 🥳

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet rendang

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke bericht! Probeer ook onze andere friet specials

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 7 maart 2020: 4 ipv 5 punten: frietjes waren (te) hard gebakken. Verder alles prima in orde.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel we zullen er op gaan letten! tot de volgende keer.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 29 feb 2020: weer lekker gegeten!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Nogmaals bedankt

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor de 5 sterren

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had warmer gemogen. En de frikandel speciaal lag in de zak naast het bakje. Dit is vaker voorgekomen.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankje voor je bericht. We zullen er op letten dat de frikandel recht in het bakje blijft. Excuses.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes met langzaam gegaard buikspek, snel bezorgd en alles netjes en nog goed heet!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke berichtje. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs met veel splinters. Kipsatestokjes erg droog Eerdere keren waren we dik tevreden

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dat is helaas niet de bedoeling! In het vervolg mag je ons ook bellen. Dan hadden we direct voor een gepaste oplossing gezorgd. U hoor van ons.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 15 jan 2020: weer uitstekend!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor berichtje

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 8-2-2020: weer prima!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig netjes bezorgd het eten was goed warm en verpakt. Koude gerechten zaten in een ander tasje.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Daar doen we het voor! Dankjewel voor je positieve reactie

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je mooie recensie

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betreft bestelling op zaterdag 18-01-2020.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan. Bedankt voor je feedback!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en smaakte top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Thnx voor de mooie recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Binnen 30 minuten werd het thuisbezorgd. Lekker warm en grote porties.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker, alleen jammer dat er geen sla op de kapsalon zat.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Als je volgende keer salade erop wilt i.p.v. apart dan kan je dat aangeven bij opmerkingen mocht je dit willen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofvlees was echt lekker. Alles eigenlijk. Behalve dat het 20 minuten te laat was, was het eten niet echt superwarm meer. Extra transactie kosten vind ik overbodig. Voor de rest prima.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor de recensie. De extra kosten zijn er, omdat bezorgen kosten met zich mee brengt. U staat altijd vrij om af te halen dan heeft niet de extra kosten.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed zoals we zijn gewend, zelfs een extraatje erbij voor de feestdagen!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan! en fijne feestdagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle warme levering en als verrassing een ijstaart erbij

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, binnen 30 minuten lekker eten op tafel🍔

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed en snel. Friet was nog lekker warm en zeker niet slap!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, wel saus overal behalve op m’n frikandel. En friet zonder zout en beetje smakeloos. Maar niet slap of in oud vet gebakken.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Volgende keer mag je altijd contact opnemen hadden we graag een nieuwe frikandel gebracht. Zout doen we altijd apart met bezorging. Dus die had eigenlijk in de tas moeten zitten. Maar dit gaan we oplossen voor u.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes en keurig optijd bezorgd

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel