Facebook Instagram

Beoordelingen van 't Krinkelhoekje Oss

Recente recensies van 't Krinkelhoekje Oss

5 sterren na 500 reviews

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed en heerlijk die spare ribs Voor de kids een genot om te eten ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en vertrouwd lekker!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerst frietjes van hele Oss ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: okรฉ Bezorging: okรฉ Alleen jammer dat niet het juiste bezorgd was t.o.v. het bestelde en het geheel had warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gebakken, netjes verpakt en lekker op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de gehaktballen koud denk omdat ze er nog niet zolang in lagen en miste we satรฉ saus hopelijk volgende keer beter

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben u een kortingscode gestuurd. Dan zorgen wij dat het de volgende keer in orde is.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons wederom goed gesmaakt. Keurige bezorging, precies volgens afspraak.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, goudgele frieten!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een tijdje in de lappenmand te hebben gelegen weer aan het werk en een heerlijke, op temperatuur geleverde maaltijd van jullie mogen ontvangen. Het was weer genieten. ๐Ÿ˜‹

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles OK behalve de frites, die was helaas lauw...

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles TOP! Heerlijk gesmuld! Bedankt!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op de juiste tijd, goed op temperatuur en altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service zo goed op tijd en lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! Zoals altijd Goede smaak Goede kwaliteit En vriendelijk wat wil je nog meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, goede kwaliteit, miste alleen de mayo

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had dit keer een mixed grill menu maar alleen de friet en spareribs waren lekker, de rest was heel erg droog en echt niet lekker. Heb dus alleen de sparreribs en de friet op. Ben het niet gewend want normaal is het eten heerlijk.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rik was er zeer snel en was zeer vriendelijk en beleefd

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons weer prima gesmaakt. Belangrijk is of de gerechten warm zijn en dat waren ze.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker die spare ribs .... goede kwaliteit .. vriendelijk personeel ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar en lekker!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super die spare ribs de kids zijn er dol op !!!!!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was lekker maar jammer dat de opmerking niet gelezen wordt want wij willen altijd de saus op de friet in plaats van los erbij dat hadden we ook duidelijk gezegd maar toch gebeurde het niet!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrouwde kwaliteit!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo samen klasse voor het snelle omruilen van mijn bestelling. Ik vind het zelf ook vervelend dat ik moet bellen, en dat jullie het moeten weg gooien maar ik vind de elite goulash kroketten lekkerder๐Ÿ™ˆ groetjes

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker altijd goed warm en nooit iets fout !

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren weer voortreffelijk Goede service ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Broodje kroket was super ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd! En lekker.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging top. Het inleveren van mijn persoonlijke korting ging ook super.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker, zoals altijd ;-)

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is geen goedkope snackbar maar wel fakkking lekker! Bruut veel te eten krijg je en dus waar voor je geld! Bezorgen was ook binnen 20 min gedaan, ook dat was top

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Eten was (zoals altijd) heerlijk! De bezorging was iets later (10 minuutjes) maar de bezorger belde om te vertellen dat hij onderweg was. Op de verpakking van de friet stond nog een kleine boodschap geschreven. โ€˜Smakelijk :-)โ€™ Top zaak, goede service en heerlijk eten!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren prima. Friet was minder van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de champignonenneroomsaus voor over de snitzel. Terwijl die wel besteld was. Omdat we het eten niet koud wilde laten worden heb ik hem zonder de saus gegeten. I.p.v na laten bezorgen. Ook had ik nog een bubbelthee besteld Hiervan zat de deksel er niet goed op en was de tas door weekt. Verder smaakte het eten wel goed en werd het optijd geleverd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Onze excuses! We hebben inmiddels contact gehad zondag en netjes opgelost. Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud bij bezorging

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dat kan helaas niet de bedoeling zijn! Onze excuses. We nemen snel contact op. Uiteraard met een passende oplossing.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker die spare ribs โœŒ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. We hadden alleen wel bacon als extra topping voor op de hamburger besteld (en betaald), maar die zat er niet op :(

Reactie van 't Krinkelhoekje:Oops dat is zeker niet onze bedoeling geweest! We sturen je mail en dan komt het in orde โœŒ๐ŸผExcuses

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

2x Mixed Grill besteld. Alles was prima in orde! Goed en lekker, mooie (grote) stukken vlees met heerlijke frites en salade. Bestel ik zeker nog een keer.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde en betaalde gehaktbal met pindasaus zat niet bij de ontvangen bestelling.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Oops dat is zeker niet onze bedoeling geweest! We sturen je mail en dan komt het in orde โœŒ๐ŸผExcuses

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het krinkelhoekje wat ons betreft in de herkansing na een eerdere slechte ervaring. Ze hebben het helemaal waar gemaakt; het was smakelijk, goed warm en snel geleverd. Zo kennen wij het krinkelhoekje weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs zijn zo lekker!! Iedere keer is het weer smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nog nooit zo,n lekkere kip gegeten super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snacks e.d. waren heerlijk. Verzoek exacte bezorgtijd werd aangehouden. Super!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld via online bestellen , bezorger was vriendelijk, eten was nog goed warm en smaakte prima

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, op afgesproken tijd bezorg en alles nog goed heet.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn supertje met pindasaus leek wel oorlog. Helaas friet niet goed gebakken. Kapsalon Dรถner was ook niet zoals we gewend zijn van jullie. ๐Ÿ˜”

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 13 maart 2021: Prima! Lekker gegeten. Bedankt!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer zeer droge patatjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten was weer heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Met zorg klaargemaakt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 mixed grill menu's besteld. Helaas was alles koud. Super jammer, want de smaak was verder goed.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Heidi, Onze excuses! Dat is niet zo mooi! Moet natuurlijk wel warm zijn. We hebben een mailtje gestuurd. Dan lossen we het netjes op voor de volgende keer. Groetjes โ€˜t Krinkelhoekje

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk slecht! De garnalen kroket leek al gegeten en zรณ uit de prullenbak gevist; een vies prakje! En de friet en frikandellen waren koud en keihard. Heb een foto gemaakt van het krokettenprakje en daarna alles weggegooid.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag P. Jans, Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Onze excuses! Het beste kan je dan even bellen hadden we direct nagebracht. We hebben een mailtje gestuurd. Dan maken we het netjes in orde. Groetjes โ€˜t Krinkelhoekje

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk ๐Ÿ”๐ŸŸ

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparerib menu was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten goed heet en lekker! Volgende week weer!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig ( bijna alles op๐Ÿ™ˆ)

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 6 maart 2021: alles uitstekend! Lekker gegeten. Bedankt!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, ook lekker warm. We hadden alleen een rundvleeskroket in plaats van de bestelde groentekroket. Dit was niet handig voor een vegetarisch persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi hoi, vraagje gisteren code โ‚ฌ5,- SP79K8CB wel ingevoerd maar er niet afgehaald, wel die groene balk gezien kortingscode, kan ik de code de volgende keer nog gebruiken of niet. Misschien heb ik het verkeerd gedaan. Groetjes Angelin

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service goede kwaliteit snelle levering

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribschotel voor 2 personen besteld. Bestelling was precies op tijd. Het was echt meer dan voldoende. Spareribs waren lekkere mals en goed van smaak. Goed gebakken friet erbij. Salade met dressing, bakje mayo erbij het was helemaal af. Wij hebben zitten smullen, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tien met griffel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, knapperige frietjes, prima burgers en lekkere ribkes. Too!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur / smaak / kwaliteit prima in orde. Netjes op de afgesproken tijd bezorgt en goed ingepakt. Daarom was het erg goed op temperatuur. Al snap ik niet dat er voor een bestelling van boven de 35 euro nog bezorgkosten worden gerekend. Een klein puntje, maar wel iets waar naar gekeken zou kunnen worden

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 20 feb 2021: uitstekend! Bedankt!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had het verkeerde drink gekregen. Had een bubbel Shake besteld maar een bubbel ice tea gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Ribjes zijn altijd lekker Deze keer hadden we ook het menu met kibbelingen en smaakte goed. Salade erbij dus prima gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekkere spareribs en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere burgers. Klantgericht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tju wat waren de spareribs weer lekker, de beste die in Oss te koop zijn. De rest van de bestelling was ook prima en de bezorger kwam precies op het afgesproken tijdstip. Ga zo door!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties friet. Gewoon lekker!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+++

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snel, netjes en lekker *****

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed hier ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer super ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet meer echt warm en de fricandellen speciaal lagen op hun zijkant in de tas, waardoor er meer saus in het papieren zakje zat dan in het bakje bij de fricandellen. Bovendien misten we 1 snack. Deze is overigens nog wel nagevolgd na een telefoontje naar 't Krinkelhoekje. De bezorgers waren aardig en beleefd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 13 feb 2021: alles weer als vanouds: kwaliteit en bezorging uitstekend. Hartelijk dank voor de geboden oplossing voor de vorige bestelling: TOP!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd optijjd en op temperatuur. Tip..had verrassingssnacks besteld, erg lekker, maar geen idee wat het was... mss op de bon erbij zetten wat het was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo samen het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer te lekker; de beste van Oss! Hoop dat de Mexicaanse kapsalon op de kaart blijft staan. Goed eten, meer dan genoeg, en altijd vriendelijk personeel.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en bezorging snel heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar zeker weten

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De opmerkingen bij de bestellingen blijft een aandachtspunt! Maar de kapsalons waren weer erg lekker!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 6 feb 2021: deze keer niet zoals we gewend zijn, de frikandel speciaal was geheel kaal, dus NIET speciaal, de friet was hard, donkerbruin met spikkels, leek twee keer gebakken in oud frietvet! Jammer!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren hard en taai. Kwaliteit wordt steeds minder. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd (gewoon via de eigen website en niet via thuisbezorgd!)

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker gegeten tijdens werktijd, om je vingers bij af te likken. ๐Ÿ˜‹

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kapsalons zijn eigenlijk altijd lekker maar ik had bij de opmerkingen gevraagd bij twee kapsalons om de salade apart te doen wat niet was gebeurd. Ook was de dressing van die salades echt mierzoet, als vloeibare suiker. De truffelkipsalon was lekker maar had wel minder kaas dan de andere 3 kapsalons. Daarnaast was er een milkshake vergeten. Die hebben we nog even snel gehaald. Er werd aangeboden dat ze die wel hadden willen brengen maar we wonen zo dichtbij dat ophalen sneller is. Nu hebben we online besteld maar meestal bellen we zelf onze bestelling door en dan gaat het een stuk beter. Overigens was het eten wel supersnel klaar en dat was echt top!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren de verkeerde hadden mild ketjap besteld maar waren gewone weinig smaak en 1uur en 50 min was toch wel heel lang dus dat gaan we niet meer doen

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Wim, We hebben contact met u opgenomen voor een passende oplossing! ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat weinig vlees in de Friet pulled chicken Mexican Style. Smaak was wel goed.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Henri, Dan is er helaas wat mis gegaan met portioneren. We nemen contact met je op! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De spare-ribs waren weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 30 jan 2021: alles weer TOP! Bedankt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna een uur voordat het eten werd bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Kees, Op zondag is de wachttijd helaas wat langer dan anders. Zoals de bevestiging mail ook aangeeft. Advies voor de zondag is ook altijd vroeg bestellen of kiezen voor gewenst tijdstip. Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker goed warm keurig verpakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Kwaliteit spareribs was super.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, dank je wel!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 23 jan 2021: alles uitstekend! Lekker gegeten. Bedankt!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie menu's besteld. Twee uitstekend maar oosterse kipmenu viel tegen. Had het pittiger verwacht, was erg flauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat en niet volgens afspraak gemeld

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Simone, Er was gevraagd kom om 19.00u te bezorgen. Naar ons weten is er ook gewoon bezorgd rond dit tijdtip. Alleen kan soms 5-10 minuten afwijken door drukte helaas. Mocht het echt anders zijn geweest horen we het graag.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele goede spareribs, bedankt!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en mijn opmerking goed op gevolgd ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd, goed warm en alles overheerlijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima !!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk genoten, de friet was buitengewoon goed. Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect gegaard en stipt op tijd afgeleverd. Voor herhaling vatbaar !

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker warm. Durven dit nu vaker te doen. Wel weten we nu dat we dan 45 minuten moeten rekenen tussen bestelling plaatsen en bezorging. Maar het was de moeite van het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Vooral de Chicken strips zijn favoriet smaakt precies hetzelfde als van de Kentucky Fried Chicken!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 16 jan 2021: alles weer top! Bedankt!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer optijd vriendelijke en keurig netjes en warm eten een aanbeveling ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden, zeer smaakvol en voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, goed warm en op tijd bezorgd. TOP!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alleen met de kroketten is het fout gegaan , 2st waren geen elite goulash ๐Ÿ™ˆ

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 9 jan 2021: alles weer geweldig: bezorging en kwaliteit! Bedankt!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor het eerst een maaltijd salade op. Hij was heerlijk. Precies op tijd bezorgd. ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was te licht gebakken,

Reactie van 't Krinkelhoekje:Beste, We een mailtje gestuurd met een gepaste compensatie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top๐Ÿ‘๐Ÿป

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas vonden wij het erg tegenvallen! De hamburger die we hadden dreef in het vet en ook de milkshakes hadden weinig smaak. Prijs/ kwaliteit verhouding viel ons erg tegen.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Beste, We een mailtje gestuurd met een gepaste compensatie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig hier en kwaliteit altijd goed. Deze keer hebben we de friet bijna allemaal weg kunnen gooien, was zo hard dat het pijn deed om te kauwen. De rest vd bestelling was goed. Ik ga er vanuit dat dit eenmalig niet goed is gegaan.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Beste, We een mailtje gestuurd met een gepaste compensatie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we eerder genoten hebben van de geleverde bestellingen, was de friet deze keer onsmakelijk, waarschijnlijk een 2e bak gehad waardoor hard maar ook was deze aan de lauwe kant. Wat bij onze vorige bestellingen absoluut niet het geval was. De kip en snacks maakte de teleurstelling enigszins goed.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Beste, We een mailtje gestuurd met een gepaste compensatie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 2 jan 2021: de bezorger had kennelijk een ongelukje of ruwe rit: enkele bakjes waren kapot en de inhoud was "geshaked", wel lekker gegeten!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, complete bestelling, goed warm. Chicken wings waren heel lekker, de kroket was minder.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme maal na een dag klussen. Perfect op tijd, op smaak en meer dan voldoende !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en hoeveelheid voor de prijs. Bezorging was netjes op tijd en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites was bijna koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel een kwartier maar snacks waren koud en leek niet goed gebakken te zijn dit is de eerste keer

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, als altijd ๐Ÿ˜€

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van dinsdag 29 dec 2020: alles geweldig: bezorging en kwaliteit! Bedankt!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, erg smaakvol, bedankt

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg duur voor een friettent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 19 dec 2020: als vanouds: snel en keurig bezorgd en lekker gegeten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frites, frikadellen en de garnalenkroket waren erg lekker, maar de hamburger was nog te rauw en de uienring die erbij hoorde was te veel hard gebakken.

Reactie van 't Krinkelhoekje:We nemen contact met je op voor gepaste compensatie ๐Ÿฅณ

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht handig om glutenvrije producten te kenmerken, bijv met zwarte stift. We kwamen er nu wel uit door afwijkende vorm, maar kenmerk is gewoon extra duidelijk.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tien met griffel voor kwaliteit eb bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en netjes op tijd. We hebben heerlijk gegeten.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was allemaal goed op temperatuur. Ik stond ervan te kijken hoe snel ze er waren met mijn bestelling๐Ÿ‘๐Ÿป

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit verhouding van de boerenfriet is niet okรฉ. Kaassoufle was te kort in t vet geweest. Waardering: net een voldoende

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat het stokbroodje met kruidenboter er niet bij zat

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel! alleen voor een salade heb je een keuze uit frietjes of een stokbroodje. Je hebt voor een frietje gekozen en daarom zat er geen broodje bij. Dan kan u er rekening mee houden voor de volgende keer. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krinkelhoekje, de enige snackbar waar ook echt alles lekker is๐Ÿ˜ŽโœŒ๐Ÿผ

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar. Dit maakt eten tot een klein feestje!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was zoala gewoonlijk precies op tijd. Helaas voor de tweede keer in een week was de bestelling niet goed. Op een kapsalon geen knoflooksaus en op een andere bijna niet, terwijl dubbel Knoflooksaus was besteld. De vorige keer zat de knoflooksaus op de verkeerde kapsalon. Dit is helaas niet de eerste keer. Erg jammer, want heel moeilijk kan het niet zijn om de bestelling goed te lezen.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Beste Peter, wat vervelend dat het weer mis gaat. We hebben contact met je opgenomen voor een gepaste oplossing. Dankjewel ๐Ÿ‘

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 12 dec 2020: alles weer top: snel en keurig bezorgd en lekker gegeten!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Had twee kapsalons besteld maar bij allebei was het vlees niet echt te vinden en lag het friet in een bad van saus. Ook waren de kapsalons zo zout als iets. de satรฉ ding was goed

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Ichelle, Dat is niet de bedoeling geweest. We hebben contact met je opgenomen voor een gepaste oplossing. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel warm en heerlijke friet en snacks

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel warm en heerlijke friet en snacks

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen en thuisbezorgen geweldig voor mij was dit de 1ste keer, ging voorheen afhalen. Maar de service en het eten was weer geweldig ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปFransje en team geweldig succes in deze rare tijd๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten boerensnitsel met frietjes en salade. En ook erg snel bezorgd!๐Ÿ‘๐Ÿป Dat is lang geleden dat ik zoโ€™n lekkere snijtafel op heb๐Ÿ˜ Dank je wel.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 5 dec 2020: snel en keurig bezorgd, heerlijk gegeten!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd weer eens spareribs besteld bij jullie .En dat was weer ouderwets lekker ! Voor onze zoon een hamburger en ook die was heerlijk .Ook was alles nog sneller bezorgd dan we verwacht hadden en alles netjes verpakt en daardoor lekker warm !

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ,super goeie kwaliteit , vers en Warm. Misschien wel de beste uit de Regio !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel thuis bezorgd.Top service.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en heerlijke ribjes.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 28 nov 2020: Goed. Bedankt!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Top๐Ÿ‘๐Ÿป

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, bezorging mooi op tijd, toppie!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Zoals altijd :-)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 21 nov 2020: Weer lekker gegeten! Alles prima! Bedankt!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en warme, knapperige frietjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijke bestelsite, zeer vriendelijke bediening, hygiรซnische onderneming en fantastisch smakende product met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd ๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn beter gewend. Hamburgermenu met taai broodje en rare muffe smaak. Picanto was koud . Hopelijk volgende keer weergalm vanouds, gewoon erg lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker en netjes thuisbezorgd

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik.vind anderhalf uur wel erg lang maar ach het eten was prima dus hopen op volgende keer sneller. Heb dit ook niet eerder gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 14 nov 2020: Alles weer uitstekend in orde! Bedankt!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd mooi optijd. Vriendelijke bezorger, ondanks het slechte weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed warm. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was compleet en goed warm bezorgd, alleen is er iets mis met de milkshake was ijs met melk misschien iets fout gegaan met de bereiding is anders nooit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd! En het smaakte heerlijk. De carpaccio was ook echt goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd en lekker.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect geregeld en het was nog lekker warm zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk alleen had ik een gebakken ei op de Mexicaanse kapsalon besteld maar die zat er niet bij. Jammer maar toch genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. Goede kwaliteit eten en ook nog alles in milieuvriendelijke bakjes! Alles recyclebaar. Zeer tevreden๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 7 nov 2020: Weer top! Bedankt!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. De spareribs zijn een aanrader, heerlijk!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel geleverd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd bezorgd en hartstikke lekker!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al een aantal keer iets besteld en het is altijd erg lekker!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en snel bezorgd!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 31 okt 2020: Perfect. Bedankt!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging te belachelijk voor woorden 1 uur en 40 minuten moeten wachten op 2 broodjes en een salade.. tip voor de zaak: Zet de knop zo snel mogelijk uit, als ik een tijd gekozen had was het er eerder geweest dan dat ik deze optie had gekozen.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Onze excuses. We hebben contact met je opgenomen met een gepaste oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frikandel te kort over gebeld komt volgende week goed. Zei de juffrouw

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dit hebben we uiteraard meteen voor jullie geregeld ๐Ÿ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, luxe uitstraling. Overal is aan gedacht, zelfs aan de tandenstoker. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel ongeveer wekelijk/om de week. Dus wel een vaste klant te noemen. De laatste 2 bestellingen waren ondermaats. Ene bestelling was bij bezorging niet compleet, de andere bestelling was bij bezorging alle friet koud. Niet best dus... terwijl ik over het algemeen wel tevreden ben.. je zou denken dat ze in deze moeilijke tijden juist wat extra aandacht aan bestelling/bezorging zouden besteden... helaas is dit niet het geval.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Beste Wendy, Sorry dat het nu 2x achter elkaar is mis gegaan helaas! 1x de saus vergeten en nu helaas de friet koud. Dit willen we ook liever niet natuurlijk! Alleen soms gebeurd het toch te vaak helaas. Onze excuses. We nemen contact met je op en zorgen voor een gepaste oplossing ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag volgende keer aan de huisdeur afgeven niet bij deur ingang van het gebouw

Reactie van 't Krinkelhoekje:Bedankt voor je bestelling! Dat is niet de bedoeling! Volgende keer bezorgen we weer tot aan de deur.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was taai en niet warm meer. Dat was jammer.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Nicole, wat vervelend. We hebben je een mailtje gestuurd voor een gepaste oplossing!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De berenhap is te doorbakken. Het gehakt is hard en de uien bijna tot het zwart door gebakken.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Loes, wat vervelend. We hebben je een mailtje gestuurd voor een gepaste oplossing!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was taai, de bereklauw was niet erg warm, verder was het goed

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Erna, wat vervelend. We hebben je een mailtje gestuurd voor een gepaste oplossing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 24 okt 2020: bezorging: top! Weer lekker gegeten, bedankt!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel...warm...lekker

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima en snel geleverd en goed warm nog mโ€™n ribkes. Rinie rib nog steeds de lekkerste uit de omgeving!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, super

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd Eten was nog goed warm en de milkshakes nog goed koud Top

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed verzorgd. Alle gerechten waren warm. De verrassing bij het kindermenu is ook leuk bedacht.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich prima, alleen zat de pindasaus die ik besteld en betaald heb er niet bij

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meer dan een uur gewacht tot de bestelling verzonden was. Ik heb 33 keer gebeld maar geen gehoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang voordat de bestelling werd bezorgd. Pindasaus besteld (en betaald)zat er niet bij ! Als we bestellen en zelf ophalen gebeurd het ook regelmatig dat men iets vergeet..... Maar dat is ook het enige min puntje van jullie zaak . Beste / lekkerste "friettent" van Oss.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1,5 uur wachten is te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 17 okt 2020: weer top! Bedankt!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, prima gedaan volgens huidige regels. Helaas waren de twinkys en de kroket zo zacht dat ze uitgeklaard vielen bij het aanraken, ligt waarschijnlijk aan de verpakking (papieren zak zonder ventilatie gaatjes), de hamburger was geweldig lekker en dan had ik nog niet eens de Wagyu, al met al toch wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer top!!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel, goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker warm, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was nu zoals ik gewend ben. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bezig ... T was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super Gaan we vaker bestellen verschillende snacks

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goed verzorgd. Meer dan genoeg

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kipmenu besteld (halve kip, saloade, friet en milkshake). bij bezorging ontbrak salade en milkshake. deze zou na gebracht worden. bezorging kwam pas terug toen kip en friet al op waren. erg slordig

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren genoten van 2 kilo heerlijke ribjes. Alleen jammer dat de verpakking/ vervoer verre van optimaal was. Het uitpakken van de ribjes uit de papieren tas was een grote knoeiboel. Alles zat onder de marinade. Ik heb er fotoโ€™s van gemaakt maar die kan ik hier niet meezenden

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bietburger gegeten. Bedankt voor de coupon.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalons waren helemaal geplet en zat super weinig in saus was niet eens te proeven geen aanrader

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had waarschijnlijk de verpakking laten vallen want de kroket was geplet en de hamburger lag helemaal uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 3 okt 2020: weer top! Bedankt!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi optijd om half 1, kapsalons waren heerlijk en salade los in een bakje lekker vers. Enigste min punt was bij de normale friet je maar weinig saus in een bakje krijgt in vergelijking met hoeveel friet je krijft, daarom krijg je van mij 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vandaag.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het slecht

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Heerlijke spareribs! Frans is enne goei!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en erg lekker! De frietjes mochten iets warmer zijn.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had geen mosterd dille saus bij mijn salade, dit was de vorige keer ook al zo.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en het eten weer TOP

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed we hadden graag wel dunne friet

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Uitgebreid assortiment en mogelijkheid voor bezorgen - Broodje van hamburger was dit keer wat droog/oud. - Over het algemeen vind ik de friet net niet voldoende doorbakken. - Alles zat op zn zijkant in de tas, niet zo handig als bakje saus niet goed dicht zit...

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Sandra, Bedankt voor je recensie! Dat is niet zo mooi. We nemen vandaag contact met je op.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik eerder heel tevreden was, valt dat nu de laatste twee keer enorm tegen. De vegetarische burgers zijn duidelijk te lang gebakken (beiden ongeveer zwart aan de buitenkant) en ontzettend droog. Echt een tegenvaller; vooral omdat ik eerder heb ervaren hoe goed ze kunnen zijn. Eรฉn keer kan er iets mis gaan,maar na de tweede keer verlies is vertrouwen. Helaas..

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Saskia, wat vervelend dat het een aantal keer is misgegaan. Ik heb u een mail gestuurd hopende dat we eruit komen. Dankjewel voor je recensie.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1klein minpuntje. De bakjes met speciaal zijn er klein

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega burger smaakte heel taai, en van binnen week. Kon er niets van maken. De friet en salade en milkshake waren prima

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Erna, dat is niet zo mooi! Dat is niet de bedoeling geweest. Wij nemen snel contact op om dit op te lossen. ๐Ÿ‘

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 19 sept 2020: weer in orde! Lekker gegeten. Bedankt!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en een hele vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie en lekker

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes en snel bezorgd. Smaakte weer goed

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer top!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 12 sept 2020: weer prima! Bedankt!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had ribjes besteld die waren niet gaar ik had gebelt en kreeg gelijk nieuwen en die waren goed maar mijn friet was wel ondertussen koud dat vond ik jammer maar ik kreeg wel gelijk nieuwe rbjes en het duurde niet heel lang.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Angelique, Dankjewel voor je berichtje. Alleen wel jammer dat de frietjes koud waren. Deze waren net als de spareribs opnieuw gebakken. Dus zou niet weten wat er mis is gegaan.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 5 sept 2020: weer uitstekend!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren goed en warm. En mooi op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

smaak was goed alleen wel jammer dat de bestelling niet compleet was en terug moesten om het op te halen en er een haar in het eten zat

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige jongen maar de bestelling was waarschijnlijk gevallen. Alles was door elkaar geschud en bakjes lekten. Jammer. Dit hadden we nog niet eerder zo maar juist heel netjes en geordend.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dag Tanja, Excuses voor het ongemak. we nemen zsm contact met je op! Dan hebben we een passende oplossing.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk het eten en geweldig geholpen

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde anderhalf uur voordat we het kregen. Ook was de champignonroomsaus vergeten. Al is het soms druk, dan mag dat wel gemeld worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect. Alleen de Amerikaanse frietsaus waren jullie vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 29 aug 2020: prima!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de boerenfriet was teveel kerry saus. Veel friet maar te weinig boerengroente. Vind de prijs daardoor zeer aan de hoge kant. Geen servetten en mayonaise. Dit geldt overigens ook voor de spareribsmenu.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekkerrrr!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top! Bedankt!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt eentonig, het was weer heerlijk! Een aanrader, vooral de spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en snelle bezorging. Bezorger ook erg vriendelijk

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frikandel speciaal was erg klein. Verder alles prima in orde.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!! Het was weer lekker en super snel bezorgd! Hopelijk was de bezorger nog voor de regen weer terug bij 't Krinkelhoekje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer heerlijk en snel geleverd๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en alles smaakte perfect. Aanrader.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, zoals altijd!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was gebakken zo wij hem willen hebben. De snacks waren goed eigenlijk alles was goed zoals wij van jullie gewend zijn en de bezorging netjes op tijd en op de tijd die wij gewenst hadden.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 8 aug 2020: uitstekend! Bedankt!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd Super voor herhaling vatbaar

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd en snelle bezorging.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 1 aug 2020: Weer prima voor elkaar. Bedankt!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag 2 maaltijden besteld. Over de ene waren we niet helemaal tevreden en ik heb daar telefonisch contact over opgenomen met 't Krinkelhoekje. Ik zou mijn geld terugkrijgen was de uitkomst van het gesprek. Tot mijn verbazing was vandaag [woensdag] het bedrag van beide maaltijden teruggestort op m'n rekening!! Wat een geweldige service, zo hou je tevreden klanten. De spareribs waren overigens weer superlekker. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snel bezorgd! Wij kijken niet eens meer naar andere cafetaria, als we iets willen bestellen dan kiezen we voor Krinkelhoekje! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op aangegeven moment bezorgt! Friet oosterse kip is een aanrader! Thanks Frans!:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Nette bezorger en prima eten.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering, lekker warm en meer dan voldoende

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige wat jammer was is dat we een blikje drinken en een saus miste. Verder was het super lekker en was het allemaal goed.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Lekkerste ribkes die er zijn en heerlijke Mexicaanse kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. En lekkere friet! Precies op aangegeven tijdstip bezorgd. Vriendelijke bezorger!!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 18 juli 2020: Goed!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papieren/kartonnen rietje en milkshake โ€”-> niet te doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was perfect op tijd, nog goed warm en het belangrijkste van allemaal, was erg lekker.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer heel tevreden.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld (makkelijk) en aangegeven afhaaltijdstip klopte tot op de minuut, chapeau ๐Ÿ‘Œ

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en een heerlijke kapsalon!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee spare-ribs menu's laten bezorgen. Mooi/goed verpakt, een correcte bezorger, grote portie en heerlijke ribjes. Van mij had de portie frites wat kleiner en het bakje sla wat groter gemogen , maar dat is een persoonlijke mening. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed. Bezorging netjes binnen een redelijke termijn en de bezorger hield zich netjes aan contactloos bezorgen. Eten was lekker en goed warm. Was bezorgd in biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal wat ik een extra plus vind. Dit was onze eerste bestelling hier, maar zeker niet de laatste. Ook voldoende keus voor vegetariรซrs. Ik ben verrast.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 4 juli 2020: Uitstekend!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, grote portie friet. Lekker!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heb er van genoten. Top!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker !

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker ๐Ÿ˜‹

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals besteld en mooi op tijd bezorgd. Goede temperatuur. Lekker gegeten. Aanrader!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren binnen 15 min geleverd! Zo fijn! En waren weer heerlijk!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami is anders, niet meer zo lekker. Satรฉ saus vind ik prima maar de kip niet. Vlees is niet mals, beetje chemische structuur. Zou van een verse kippendij moeten zijn. Jammer

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten . Na de tegenvaller van vorige keer.(wat jullie keurig hebben opgelost) was het nu als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zoals altijd

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het kwartier was de bestelling al bij ons dus lekker warm. En alles was lekker. We hadden ook Mexicaanse kapsalon, een aanrader.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Ze waren de pindasaus vergeten. Na een telefoontje werd deze alsnog bezorgd inclusief verse friet! Top.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 20 juni 2020: gelukkig is bestellen weer mogelijk! Alles weer als voorheen: uitstekend!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling helemaal goed en snel bezorgd door vriendelijke jongeman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit veel keuze en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed verpakt, snelle en nette, veilige bezorging!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eenvoudig online bestellen, ophalen of laten bezorgen en ouderwets lekker eten.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe nooit klachten gehad en de kwaliteit was altijd goed, maar vandaag was de friet koud en taai

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle service. Bestelling was niet helemaal compleet, maar na een kort telefoontje werd ook dit prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij viinden porties vlees te groot. En salade minimaal. De smaak is verder goed.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Eten is goed bevallen. Voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het was heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 30 mei 2020: weer uitstekend!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en heel snel bezorgd!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 23 mei 2020: weer lekker gegeten! Uitstekend!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke oosterse kip met friet besteld Meer dan genoeg konden t niet helemaal op mocht wat meer saus bij maar was heel lekker

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op afgesproken tijd. We hebben er lekker van gegeten. Was prima.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle aan huis levering.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd geleverd, warm en natuurlijk superlekker... Fijn dat je je gewenste tijdstip kunt aangeven en het eten er dan ook is...top service....

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,lekker warm,netjes verpakt en aardige bezorger.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 16 mei 2020: we hebben weer lekker gegeten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat we รฉรฉn kapsalon zonder knoflooksaus bestellen en eentje met, en dat dan toch door allebei knoflooksaus zit en dat lust ik niet :-). Maar foutje kan altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed optijd Heerlijk meneu Voor hehaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima vegetarisch product.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. En bezorging ook supersnel.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister de cheesy burger gegeten. Deze was echt heerlijk

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer besteld, en 2keer meer dan een uur moeten wachten. nu was iets met de site. vorigekeer...geen idee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. Het eten was veel en warm. Echt een aanrader!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 2 mei 2020: weer uitstekend!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, en lekker warm!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende zeer vriendelijke service. Prachtige producten met een eerlijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal goed. Ook lekker natuurlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, meer dan voldoende, was op tijd klaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd bezorgd en frietjes ๐ŸŸ en snacks goed warm en knapperig ๐Ÿ‘ Volgende keer weer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren keurig op tijd. Maar Vond de patatjes maar vooral de burgers niet warm.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de satรฉ bijna geen pindasaus. Jammer. De rest was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam op de geplande tijd. Goed op temperatuur en een vriendelijke bezorger. Helaas ontbrak er 1 gerecht, maar door samen te delen hebben we allemaal heerlijk gegeten. Het dit later doorgegeven en het is allemaal netjes opgelost. Super service en lekker eten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mexicaanse kapsalon was heerlijk!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 18 april 2020: weer lekker gegeten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen op eigen site. snel bezorgd en heerlijk eten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super en bedankt was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 van de 3 keer helaas bij de bestelling wat misgegaan. Smaakt verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bevalt super! Mega snelle leveringen, verse frieten en de snacks zijn gewoon nog heet bij levering. De kleine maat friet is lekker groot. Wij zijn fan!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en prima eten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder heb ik een minder goede ervaring gehad dit is echter ruimschoots goed gemaakt (dit heb ik bij andere bedrijven wel eens heel anders meegemaakt). Er kan altijd iets misgaan en als het dan goed wordt opgelost ben je dit ook snel vergeten! Deze keer was alles dik in orde. De bestelling was er ook erg snel en de bezorger was erg vriendelijk! Top!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het vervelend om te zeggen. Maar de vorige keer smaakte het veel beter.nu waren de spareribs droog en taai. Sorry..

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben spareribs besteld en deze waren perfect! De bezorging was tot op de minuut op tijd! Heerlijk en goed! Dat verdient een pluim. Top gedaan en voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH! Lekker Keurig gebracht En genoten!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse malen een bestelling gedaan en naar volle tevredenheid van genoten met ons gezin. Smaakt heerlijk. Goede service dus wat wil een mens dan nog meer.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed gedaan!Dank jullie wel, snel en goed!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! De bestelling was er op de afgesproken tijd en alles heerlijk warm en knapperig. Zoals altijd goed gebakken. Nu in deze gekke tijd helemaal ideaal om online te bestellen. Bezorging ging ook netjes, keurig op afstand, zonder afstandelijk te voelen. We hebben ervan genoten ๐Ÿ‘

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 4 april 2020: weer uitstekend!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en was nog goed warm. Daarnaast smaakte het eten erg goed. Alleen jammer dat ze nu alleen vanwege de coronacrisis in Oijen bezorgen en normaal gesproken niet. Maar zeker een aanrader om hier eten te bestellen!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde mayo zat er niet bij en de friet vond ik nogal vet .De hamburger en milkshake waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd afgeleverd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals altijd weer lekker en goed warm. Alleen jammer dat ze de gebakken eitjes op de bami vergeten waren.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om saus over de friet maar het was echt heel weinig saus. De friet was niet hard genoeg gebakken en de snacks juist te hard.. het was totaal niet de kwaliteit die ik normaal gewend ben

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel geleverd en erg lekker! Alles netjes verpakt en goed warm.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 28 maart 2020: weer prima in orde. Lekker gegeten!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles smaakvl en correct

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en betaken. Ophalen en smullen. Perfect! Sterkte allemaal in deze rottijd!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon (en de rest) normaal mega lekker. Deze keer was de saus vergeten en was de boel behoorlijk droog / aangebakken. Ik denk door de drukte, want de bezorging duurde ook langer dan normaal (wat ik opzich niet erg vindt als de bezorgtijd wat langer is een keer). Hopelijk volgende keer weer de kwaliteit die ik gewend ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ervaren de kwaliteit van 't Krinkelhoekje al jaren in de cafetaria maar nu even anders. De kwaliteit van de bezorging is uitstekend en de temperatuur is perfect. Snelle services. Top !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals altijd weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon iets te pittig, niet verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, veel verschillende dingen om uit te kiezen. Bezorging duurde ongeveer een uur, maar begrijpelijk op dit moment. Bezorger zette het eten netjes voor de deur en nam zelf afstand.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk de spareribs menu's , en satรฉ menu, we kregen zelfs citroen doekjes om je handen schoon te maken, het enige minpuntje was, er zat geen fritessaus bij...dat viel een beetje een tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke versgebakken friet en snacks. Van mij had zout op de friet gemogen, maar misschien had ik dat aan moeten geven bij de bestelling. Verder top!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker snel bezorgt

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren aangenaam verrast door de knapperige lekker gebakken frietjes, de krokante pittige bamischijf en de lekkere frikadel speciaal. Blij dat we het krinkelhoekje weer eens 'bezochten'. De frikadellen zijn veel lekkerder dan een tijd gelee. En alles was super goed gebakken, dankjulliewel. Fijn dat ik een beoordelingsvraag kreeg!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd goede sevice

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service ๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten op de bestelling en ook nog een broodje vergeten! Friet was niet meer heel lekker en warm.. niet zoโ€™n succes. Ik vind prijs/kwaliteit niet echt in balans

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je bericht. Jammer dat het niet naar wens was! We hebben jullie een berichtje en horen het graag. Excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat wel een beetje begrijpelijk is duurde het heel lang voor we ons eten hadden. Maar friet was echt niet lekker veel te weinig saus uiensaus en speciaal voor een frietje in een heel klein bakje. Frikandel speciaal lag op zijn kant in de verpakking en was koud . Echt een tegen valler. En dat voor zoveel geld.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Update: contact gehad en netjes opgelost. Dankjewel voor je bericht. Jammer dat het niet naar wens was! We hebben jullie een berichtje en horen het graag. Excuses

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging waren top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima en snel bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankje

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en hamburgers waren super lekker. Snel en goed warm bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke reactie

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ophalen precies op tijd!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze bizarre tijden toch nog een super service. Snelle levering en heerlijke frietjes

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan ook in de ze tijd proberen we er te zijn!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd zoals altijd. Bezorger hield keurig afstand zodat wij ons eten konden pakken

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan we denken graag mee en het is belangrijk dat we op elkaar letten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, meedenkend, uitstekende (snelle) service, goede prijs kwaliteit verhouding., leuke acties en top locatie!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor deze toffe recensie ๐Ÿ˜‡

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 14 maart 2020: alles prima in orde. Lekker gegeten!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan weer ๐Ÿฅณ

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet rendang

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke bericht! Probeer ook onze andere friet specials

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 7 maart 2020: 4 ipv 5 punten: frietjes waren (te) hard gebakken. Verder alles prima in orde.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel we zullen er op gaan letten! tot de volgende keer.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 29 feb 2020: weer lekker gegeten!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Nogmaals bedankt

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor de 5 sterren

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had warmer gemogen. En de frikandel speciaal lag in de zak naast het bakje. Dit is vaker voorgekomen.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankje voor je bericht. We zullen er op letten dat de frikandel recht in het bakje blijft. Excuses.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes met langzaam gegaard buikspek, snel bezorgd en alles netjes en nog goed heet!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je leuke berichtje. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs met veel splinters. Kipsatestokjes erg droog Eerdere keren waren we dik tevreden

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dat is helaas niet de bedoeling! In het vervolg mag je ons ook bellen. Dan hadden we direct voor een gepaste oplossing gezorgd. U hoor van ons.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 15 jan 2020: weer uitstekend!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor berichtje

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van zaterdag 8-2-2020: weer prima!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig netjes bezorgd het eten was goed warm en verpakt. Koude gerechten zaten in een ander tasje.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Daar doen we het voor! Dankjewel voor je positieve reactie

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je mooie recensie

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betreft bestelling op zaterdag 18-01-2020.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan. Bedankt voor je feedback!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en smaakte top!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Thnx voor de mooie recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Binnen 30 minuten werd het thuisbezorgd. Lekker warm en grote porties.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker, alleen jammer dat er geen sla op de kapsalon zat.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Als je volgende keer salade erop wilt i.p.v. apart dan kan je dat aangeven bij opmerkingen mocht je dit willen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofvlees was echt lekker. Alles eigenlijk. Behalve dat het 20 minuten te laat was, was het eten niet echt superwarm meer. Extra transactie kosten vind ik overbodig. Voor de rest prima.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor de recensie. De extra kosten zijn er, omdat bezorgen kosten met zich mee brengt. U staat altijd vrij om af te halen dan heeft niet de extra kosten.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed zoals we zijn gewend, zelfs een extraatje erbij voor de feestdagen!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Graag gedaan! en fijne feestdagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle warme levering en als verrassing een ijstaart erbij

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel en graag gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, binnen 30 minuten lekker eten op tafel๐Ÿ”

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed en snel. Friet was nog lekker warm en zeker niet slap!

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, wel saus overal behalve op mโ€™n frikandel. En friet zonder zout en beetje smakeloos. Maar niet slap of in oud vet gebakken.

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie. Volgende keer mag je altijd contact opnemen hadden we graag een nieuwe frikandel gebracht. Zout doen we altijd apart met bezorging. Dus die had eigenlijk in de tas moeten zitten. Maar dit gaan we oplossen voor u.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel voor je recensie!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes en keurig optijd bezorgd

Reactie van 't Krinkelhoekje:Dankjewel