Beoordelingen van 't Krinkelhoekje Oss

Recente recensies

5.0
M v M
gisteren

De `Shuffle daim` was helaas echt geschuffled :-( Hij smaakte goed, maar was de helft uit gelopen. Normaal is dit niet het geval, maar was nu wat lafjes ;-)

Paul Wennink
21 september 2023

Het was weer lekker maar van mij mag er wel veel meer saus op de xxl frikandel. De vorige keer was het ook al niet zoveel en deze frikandel is toch droger dan een gewone frikandel.

WvdB
21 september 2023

Bestelling van zaterdag 16 sep 2023. Alles alweer uitstekend! Bedankt!

Peter en Inez Gommans Den Ouden
20 september 2023

Het was weer heerlijk!

Marcel Gerritsen
18 september 2023

Beste Frans, dank voor dit goddelijke eten, Spareribs waren top deze keer, Bedankt voor de nette oplossing van laatst, Tot de volgende bestelling. Dank voor het gratis ijsje voor onze hond. word erg gewaardeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remmits
16 september 2023

Helaas was de milkshake smaak niet juist. We hadden 1x aardbei en 1x vanille maar kregen 2x vanille. Daarnaast hadden we een sup. Vega frikandel - speciaal gekozen en hiet zat zoveel mayonaise op/onder dat het mayo met friet was. Vrijwel geen curry/ui. De gehaktbal was heel erg donker van kleur (aangebrande gloed) Verder hebben we lekker gegeten.

Feldkamp
16 september 2023

Lekkere maaltijd, in eerste instantie klein foutje gemaakt in de bestelling maar dit werd na bellen in orde gemaakt en de bestelling werd opnieuw bezorgd. Hartstikke netjes opgelost.

luuk
14 september 2023

snel klaar en op tijd en super kwaliteit

WvdB
13 september 2023

Bestelling van zaterdag 9 sep 2023. Alles uitstekend! Bedankt!

Angelin Ulijn
13 september 2023

Yvonne nogmaals bedankt dat Michael nieuwe spareribs heeft gekregen deze waren echt super afgelakt👍🏻groetjes

heimans
11 september 2023

Het team had echt last van de hitte van vandaag. Het eten was er snel, maar de bestelling klopte niet. Geen breekbrood, maar zchteraf merkte ik dat ik zowel een carpaccio als een carpaccio-salade had gekregen. Prima voor mij uiteindelijk, maar niet voor het bedrijf 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Ulijn
10 september 2023
P
9 september 2023

Mooi op tijd. Snacks goed gebakken niet die slappe meuk. Friet mooie kwaliteit. Wat zeker fijn is dat ze saus apart leveren zodat je snack knapperig blijft.

WvdB
7 september 2023

Bestelling van zaterdag 2 sep 2023. Alweer uitstekend!

Peter en Inez Gommans Den Ouden
6 september 2023

Het was weer heerlijk!

Nick
6 september 2023
Maikel Auwens
4 september 2023

Wederom helemaal super, heerlijk eten en top bezorging.

Miranda
28 augustus 2023

De kipsesamsaus was bijna koud. De frikandelxxl speciaal zat door heel de tas. Zat bijna dubbel in de tas en zakje eromheen open gescheurd. Frozenyoghurt ijsje was bijna vloeibaar. We waren deze keer niet zo tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudy
26 augustus 2023

Heel goed

Pels
25 augustus 2023
Maikel Auwens
24 augustus 2023

Zoals we gewend zijn, super lekkere friet en keurig netjes + snelle bezorging😀

Remco
24 augustus 2023

zoals altijd lekker eten!

WvdB
24 augustus 2023

Bestelling van zaterdag 19 aug 2023. Uitstekend!

Marcel
24 augustus 2023

Sparerib, bijna of geen ketjapsaus te proeven of vinden in de ribs of bak. De hamburger was smaakloos vlees. Friet was redelijk warm, bezorging was goed

Reactie van 't Krinkelhoekje

Onze excuses dat het gisteren niet is wat je normaal gewend bent van ons! Had maar even gebeld dan hadden we het netjes opgelost uiteraard. Ik heb je een mailtje gestuurd en hoor het graag.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
23 augustus 2023

Het was heerlijk. Goed op tijd en warm!

marc de raden
22 augustus 2023

grote milkshake chocolade en de pindasaus van een normaal friet pindasaus ontbraken. hier over gebeld. milkshake is na gebracht. aan de pindasaus had ik niets meer daar de frites al bijna op / koud was. is de zoveelste keer dat er iets aaqn mijn bestelling mankeert. erg goede reclame voor je bedrijf zo, not! er werd mij toegezegd dat ik een kortingscode per mail zou krijgen. ook dit is niet gebeurd. kortom zoethoudertje aan de telefoon, loze belofte.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Beste Marc, Dat is idd geen goede reclame, maar lossen het wel altijd graag op! Ikzelf kan alleen codes aanmaken en ga s’nachts geen codes verzenden dus doe ik dat de volgende ochtend/middag. Als ik zelf niet aanwezig ben. Zeker geen loze belofte. Code heb je inmiddels ontvangen. Vriendelijke groet, ‘t Krinkelhoekje

Blokland
21 augustus 2023

Goede kwaliteit eten en zoals verzocht verzorgd👌🏼

Mieke
20 augustus 2023

Super snel door een vriendelijke jongeman bezorgd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
20 augustus 2023

Keurig op de gevraagde tijd bezorgd. Goed warm en uitstekende kwaliteit en flinke porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jolan
20 augustus 2023

alles was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
20 augustus 2023

Lekkerste kapsalon van Oss en omstreken

Maikel Auwens
18 augustus 2023

Zoals we weer gewend zijn, alles super geregeld en het eten was top.

Mulder
17 augustus 2023

Zoals gewoonlijk weer heel goed.

anja
17 augustus 2023

was weer super!!!!

Angelin Ulijn
17 augustus 2023

Team Fransje Loeffen, ons eten was weer geweldig 👍🏻👍🏻

Maikel Auwens
15 augustus 2023

Eerste keer dat we meemaken dat het niet goed gaat, na 1,5 uur maar zelf opgehaald. Het wordt als het goed is wel nog goed gemaakt met ons, dus dat wacht ik nog ff af

Reactie van 't Krinkelhoekje

Dag Maikel, Zoals beloofd hebben zijn we je uiteraard tegemoet gekomen! Nogmaals onze excuses en bedankt voor je begrip 👌🏼

Susan
31 juli 2023

Friet was helaas koud en erg slap... We hebben zeker ooit lekkerder gegeten bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelin Ulijn
31 juli 2023

Het was weer heerlijk 👍🏻 Fijne vakantie allemaal groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
30 juli 2023
Maikel Auwens
25 juli 2023

Zoals gewoonlijk was alles weer super.

F.A. van der Lee
21 juli 2023

Was allemaal prima

Peter en Inez Gommans Den Ouden
19 juli 2023

Was weer heerlijk!

WvdB
19 juli 2023

Bestelling van zaterdag 15 juli 2023.

Heidi Sttik
19 juli 2023

Was prima. Hebben lekker gegeten.

Melanie
16 juli 2023

We hadden een glutenvrij bami schijf besteld kregen allee eenn alergene crocket iets van en dus niet gepakt omdat we dit niet besteld hadden volgende keer beter want we bestellen altijd bij jullie en gaat normaal altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
16 juli 2023

Mijn bestelling was niet juist. Ik had een glutenvrije frikandel speciaal besteld maar kreeg er een zonder speciaal. Daarbij vind ik €4,20 voor een gv frikandel speciaal ook behoorlijk aan de prijs. De frietjes waren ook niet echt warm. Erg jammer.

John
15 juli 2023

Lekker als altijd 😀

Jantje
13 juli 2023

Het eten was wederom prima, de bezorging was ook weer snel. Tot de volgende keer!

WvdB
12 juli 2023

Bestelling van zaterdag 8 juli 2023. (Frietjes zeer goed!) Nogmaals hartelijk dank voor het telefonisch aangeven dat een product toch leverbaar was!

Sandra
8 juli 2023

Super lekkere spareribs... Zo mals dat het van het bot afvalt 💕

Peter en Inez Gommans Den Ouden
8 juli 2023

Ik vond deze friet heel lekker!

R Wagemans
8 juli 2023
Karen Falke
7 juli 2023

Frikandel speciaal besteld, we kregen zonder speciaal. Geen rietjes bij de milkshake. Friet lekker en de burger ook perfect.

Anja Verbruggen Van Geffen
7 juli 2023
Hazel
7 juli 2023

Lekker eten en snel bezorgd

cem
6 juli 2023

.

van der Ven
4 juli 2023

Het was lekker, goed gebakken. ik had een loempia speciaal, erg lekker met ham en ei, alleen was sneller koud omdat het niet echt goed was ingepakt, alleen in een zakje dat een beetje open blijft, misschien kun je het met een stukje aluminium afdekken. verder prima heb lekker gegeten.

Harms
3 juli 2023

De frikandel speciaal zat niet goed in de verpakking de verpakking was doorweekt van de saus en op een paar plaatsen stuk zag er niet smakelijk uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelin Ulijn
3 juli 2023

Zoals gewoonlijk alles super verzorgd en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Vermeiren
2 juli 2023

Wij hadden een hele grote bestelling geplaatst. Netjes optijd klaar voor afhalen. Er was 1 snack vergeten, maar voor dat wij er erg in hadden werden we opgebeld om dit te melden en werd het niet veel later bezorgt. Zeer goede klantenservice dus.

M
1 juli 2023

Supertjes met een kwekkeboom kroket, de friet was slap en de kroket was net aan warm aan de binnenkant en was bij het oppakken uit het bakje helemaal uit elkaar gevallen.

Romy
30 juni 2023

Hamburger was erg lekker, frietjes waren veelal zwart en niet lekker helaas

Caroline Ulijn
30 juni 2023
WvdB
29 juni 2023

Bestelling van zaterdag 24 juni 2023.

Marcel
29 juni 2023

Godelijk eten

Bas
27 juni 2023
Hans
27 juni 2023

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging en nog goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Van Berkel
26 juni 2023

De Major Burger is een toppertje, ook de spare-rips zijn heerlijk.

Janneke Gijsbers
25 juni 2023

Nadat er iets mis was gegaan met bestelling een tegoedbon gehad. Dus super goed opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
23 juni 2023
Peter en Inez Gommans Den Ouden
21 juni 2023
WvdB
15 juni 2023

Bestelling van zaterdag 10 juni 2023.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
14 juni 2023
Jeff
13 juni 2023
MT
12 juni 2023

Heerlijk, die verse friet!

Miranda
10 juni 2023

Heerlijke carpaccio!

Danielle Obispo-Dosset
7 juni 2023

Frietje waren hard

Ferry Vullings
7 juni 2023

Weinig friet buj menu, saus vergeten, wel nagebracht met nieuwe friet.maar dan heb je de rest al opgegeten.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Hey Ferry wat vervelend, maar dan hebben ze er denk ik te weinig in gedaan voor het menu, want is een gewone portie en daar horen we eigenlijk nooit niks van. Meer dan het sausje nabrengen met een warm frietje kunnen we niet doen. Alleen het sausje is weer koude frietjes. We hebben je een berichtje gestuurd met een leuke actiecode

WvdB
7 juni 2023

Bestelling van zaterdag 3 juni 2023.

Valkenburgh
5 juni 2023

Helaas zat bij de bestelling de salade bij allebei er niet bij. Jammer!

P. Jans
4 juni 2023

Het was erg lekker en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MT
3 juni 2023

Heerlijk, die verse friet!😍

Rudy
2 juni 2023

Top, goede friet. Lekkere burgers

WvdB
1 juni 2023

Bestelling van zaterdag 27 mei 2023.

GJ
29 mei 2023

Bestelling was er vlot maar de friet was slap en niet meer zo warm

Peter en Inez Gommans Den Ouden
24 mei 2023

Het was weer heerlijk!

Smit
22 mei 2023

Heel vaak hete ribjes besteld,deze keer waren ze te heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van den Heuvel
19 mei 2023

Zoals altijd weer goed en lekker!

WvdB
17 mei 2023

Bestelling van zaterdag 13 mei 2023.

Anoniem
17 mei 2023

Zeer snelle levering en erg lekker. Vooral de Mayor burger is om je vingers bij af te likken.

JJ Sloot
10 mei 2023

Ik had o.a. gevraagd om hardgebakken snacks, en heb dat ook gekregen: heeeeeerlijk. De frietjes waren ook nog warm en erg lekker, de bezorger was bijzonder vriendelijk.

Diana Samuels
8 mei 2023

Wederom helemaal top !!!!

Maikel Auwens
8 mei 2023
Peter
7 mei 2023
Bertina
6 mei 2023

Heerlijke verse friet!! Snelle bezorging!!

van Berkel
4 mei 2023

Genoten van heerlijk spare-rips menu

Peter en Inez Gommans Den Ouden
3 mei 2023
WvdB
2 mei 2023

Bestelling van zaterdag 29 april 2023.

Diana Samuels
1 mei 2023

Eerste keer laten thuisbezorgen, alles super verzorgd, had gevraagd om doorgebakken frietjes....waren super en de spare ribs waren nog bloedheet, netjes zakjes erbij met zout, tissues, zeker voor herhaling vatbaar !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Daalman
1 mei 2023
Familie Poort uit Oss
29 april 2023

Wij hadden voor 20.00 uur besteld. Rond 19.00 uur kwam een bericht: uw bestelling is onderweg. Meteen gebeld: vanwege medicijn gebruik konden wij pas na 20.00 eten. Het team heeft het prima geregeld. Goed opgelost.

J
27 april 2023

Verse friet had, naar persoonlijke voorkeur, iets krokanter gemogen maar was verder top. Ook de snacks waren goed klaargemaakt. Bezorging was snel binnen de tijd, alles warm.

Bttm
26 april 2023

Carpaccio 50/50 was heerlijk! Ik weet nu welke variant ik de volgende keer kies.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
26 april 2023
Rabia
24 april 2023
Mulder
23 april 2023

Friet mag harder gebakken worden. De varkenssaté smaakte wat zuur. Uienringen waren goed.

Toonen
22 april 2023

Kapsalon besteld.. was vrij droog, friet was slap, zat geen tot nauwelijks smaak aan. Bakje salade zat geen dressing op, droog was het. Erg jammer. Bezorging was wel goed

Lian
22 april 2023

Bezorging op tijd. Helaas zaten de bakjes saus kapot in de bestelling en waren veel minisnacks zacht en kapot. Ook de truffelkroketjes op de carpaccio waren zacht en kapot. De carpaccio zelf was wel vers en goed.

Monique Kemps
21 april 2023

De wraps waren heerlijk en de salade was ook echt lekker maar hij zag er alleen niet echt mooi uit. Alle vulling lag onderop dus om hem zo naar iemand te brengen is niet echt representatief. De smaak was prima, maar misschien kan de bezorging anders. Misschien is hij op en neer geschud of gevallen ofzo. Hij zag er in ieder geval niet uit zoals op het plaatje…en dat is jammer voor jullie ivm de reclame voor casa carpaccio😊 ik heb een foto gemaakt maar kan hem niet plaatsen…

Sara
21 april 2023

Wij bestellen elke vrijdag hier onze lunch. Zeer uitgebreid assortiment, echt voor ieder wat wils. Bezorger is altijd aardig en optijd en het eten is heerlijk. Dikke aanrader dus.

Femke
21 april 2023
Spare rib
20 april 2023

2 kilo besteld, Heerlijke spareribs met goed veel vlees aan de botten, ook de BBQ saus was lekker erop.

WvdB
19 april 2023

Bestelling van zaterdag 15 april 2023. Uitstekend!

Roy
18 april 2023

Hallo wij bestellen best wel vaak bij het krinkelhoekje alles is lekker en snelle bezorging.de spareribs waren niet zo best zondag dat was weer jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helga van Bergen
16 april 2023

Ik had twee kapsalon donner, eentje zonder sambal maar kreeg er twee met sambal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
15 april 2023

Nasischotel met kipsaté was prima. Met een bakje koolsla. Geen kroepoek, wel een extra bakje salade. Zeer goede kwaliteit eten. En een snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Volgende keer weer!

vhoogstraten
14 april 2023

Slechte friet geen malse spareribs

Reactie van 't Krinkelhoekje

Wat vervelend! Onze excuses. We hebben je een mailtje gestuurd. Groet ‘t Krinkelehoekje

Astrid
14 april 2023

De nieuwe friet is erg lekker! Soms veel kleine stukjes, dat vind ik minder lekker. Maar de smaak is super!

Daphne Thijssen
14 april 2023

Grote keuze van friet tot bami enz… kwaliteit altijd goed; bezorging ook op drukke dagen altijd vriendelijk en duurt geen uur/uren.

WvdB
13 april 2023

Bestelling van zaterdag 8 april 2023. Prima!

van Rosmalen
13 april 2023

De nieuwe friet graag houden :-)

Annicky
12 april 2023

Netjes een klacht afgehandeld over onze eerdere bestelling. De friet en snacks waren nu top!

Erika
10 april 2023

Altijd vijf sterren gegeven, maar vandaag helaas alleen maar drie, de friet was te hard gebakken. Volgende keer beter.

AT
7 april 2023

Het eten is altijd lekker, maar helaas wordt er vaak wat vergeten. De laatste paar keer als opmerking er ook bij vermeld om extra te controleren dat er niks vergeten word. Maar tevergeefs.

Robbert
7 april 2023

Heerlijke verse carpaccio en verse frietjes. Snel en warm bezorgd.

Kim
6 april 2023

Hartstikke lekker! De vorige bestelling was even wat minder. Met de tip om als opmerking de friet goed te doorbakken, was deze weer top hoor 👌🏻 dankjewel!!

Peter en Inez
6 april 2023
toine
6 april 2023

ik vond de frites niet alles

Jochem
5 april 2023

Friet was vrij hard gebakken, maar vooral erg veel kleine harde stukjes bij de friet. Jammer, ben ik niet gewend.

Jacqueline van Zonsbeek
4 april 2023

De carpaccio met truffel kroketjes is een aanrader!

Marc
2 april 2023

Heerlijke spareribs en zoals altijd op tijd en lekker vers.

van Boxel
1 april 2023

Carpaccio & burgers helemaal top!😃 De frites was deze keer niet lekker, smaakte oud en taai😔

Reactie van 't Krinkelhoekje

We hebben een berichtje gestuurd. ✌🏼

Sanne van Lith
1 april 2023

Er was een andere bestelling bezorgd dan de onze. Vervolgens konden we bijna een uur later dan besteld ons eten op eten. Er kwam nog geen excuus.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Niet zo netjes van ons! Mijn excuses. We hebben je een berichtje gestuurd Groetjes ‘t Krinkelhoekje

Jessica
31 maart 2023

De nieuwe verse friet is super lekker, deze mag wel blijven!!!

Angelina
30 maart 2023

Spare ribs super lekker en de friet ook heel lekker en super snel bezorgd! Niks op aan te merken elke keer top!

Bertina
30 maart 2023

De verse friet vind ik

Reactie van 't Krinkelhoekje

Lekker 😉

Peter en Inez Gommans Den Ouden
29 maart 2023

Bezorger was 20 minuten te laat. Nog nooit gebeurd...

Maikel Auwens
29 maart 2023

Het heeft allemaal weer goed gesmaakt, al was de friet vorige week wel beter. Bezorging was deze keer minder aangezien ze 1 friet vergeten waren. Deze is wel redelijk snel nabezorgd👍🏻

anoniem
27 maart 2023

lekkere carpaccio goede toevoeging aan de bezorgmaaltijden in oss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
26 maart 2023

Deze keer was de bestelling compleet en helemaal goed. Kipsaté lekker mals, frietjes knapperig, koolsalade goed, uienringen prima. Een 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes van den Heuvel
25 maart 2023

T spijt me, maar de friet was niet goed. De spareribs wel ...

Reactie van 't Krinkelhoekje

Dat is vervelend! We hebben contact met je opgenomen Groetjes ‘t Krinkelhoekje

Mariëlle
24 maart 2023

Heel lekker gegeten. En de bestelling was er op de aangegeven tijd!

Michael
23 maart 2023

Verse frietjes waren erg lekker!

Astrid
23 maart 2023

De nieuwe frietjes zijn super lekker!! Verder is de kwaliteit en service zoals ik het gewent ben van jullie… niet te lang wachten op je bestelling, nette medewerkers, milieuvriendelijke producten.

Janneke
22 maart 2023

De verse friet mag van mij blijven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
22 maart 2023

Ontzettend snel geleverd, de nieuwe verse friet is wel lekker, alleen wel wat slap, mag van mij wat krokanter

Maikel Auwens
21 maart 2023

Het was weer heerlijk, vooral met die verse frietjes. De bezorging was deze keer iets minder, bezorger kon ons huis niet makkelijk vinden.

Snoeijen
20 maart 2023

Het was niet warm, de friet was slap, de kroketten geplet en de kipcorns waren niet krokant. Jammer want in de zaak vaker goed gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van 't Krinkelhoekje

We hebben je een mailtje gestuurd voor het ongemak! ✌🏻

Frank
20 maart 2023

Niet compleet helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
19 maart 2023

Eten was er snel, vriendelijke bezorger. Eten smaakte lekker, nieuwe friet. Jammer genoeg 3 van de 4 mensen vandaag met buikklachten thuis.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Wat vervelend deze klachten hebben we nog niet eerder gehad en kan het ook niet 1,2,3 plaatsen. We frituren in schone en gefilterde olie. Maar natuurlijk wel super vervelend! We hebben contact met je opgenomen via de mail. Groet 't Krinkelhoekje

Daphne Thijssen
17 maart 2023
WvdB
16 maart 2023

Bestelling van zaterdag 11 maart 2023. Geweldig! Bedankt!

Danielle
16 maart 2023

Heerlijke friet en goeie service!!

Peter en Inez Gommans Den Ouden
15 maart 2023
Daphne
15 maart 2023

Gewoon altijd goede kwaliteit

Mulder
12 maart 2023

Snelle bezorging. Goede kwaliteit spareribs, knapperige frites, lekkere salade met lichte dressing. De uien in de uienringen waren wat taai, maar verder best lekker. De korst was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annicky
12 maart 2023

De friet was taai en aan de koude kant.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Excuse voor late reactie, maar we hebben u een berichtje gestuurd.

Mike V uden
11 maart 2023

Was weer Topie

Remco
11 maart 2023

Weer lekker gegeten! klasse+++

Daphne
10 maart 2023

Voorheen gingen we altijd naar Frans vd Schoot want die is op loopafstand. Maar op een luie zondag geen zin van de bank af te komen en besteld via de site bij Krinkelhoekje. Toen we de bestelling kregen werden ik en mijn kids heel enthousiast. Ze hebben echt (volgens mijn zoontjes) de lekkerste kipnuggets en frietjes lekker krokant gebakken. Waar ikzelf heel erg enthousiast over ben is dat echt alles (op dekseltjes van sauzen enz na) van papier is gemaakt.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
8 maart 2023

Heerlijk gegeten! Op tijd en lekker warm.

BS
7 maart 2023

Snel gebracht! En uiteraard weer overheerlijk

Caroline Ulijn
6 maart 2023
Monique kemps
5 maart 2023

De carpaccio was super!! Heerlijk van smaak en precies goed genoeg belegd, net zo mooi als op de foto’s! Voor herhaling vatbaar😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rengers
4 maart 2023

Na een slechte ervaring heb ik een klacht ingediend. Daar heeft de eigenaar op gereageerd en kwam met een oplossing. Deze keer was het echt heel erg goed. Helemaal goed gemaakt dus! Dank je wel :)

Klant
4 maart 2023

Super snel bezorgd en vriendelijke bezorger!👍🏻

Chantal
27 februari 2023

Snelle bezorging, lekkere maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Kemps
26 februari 2023

De carpaccio was belegd met veel te veel saus en kaas. De carpaccio was niet te zien en ook bijna niet te proeven. Gewoon niet lekker door de hoeveelheid saus en kaas, gewoon zo machtig hierdoor dat ik hem niet heb opgegeten. Helaas….hierdoor zal ik hem niet snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Dag Monique, Wat vervelend! Hier is iets niet goed gegaan. Onze excuses. We hebben je een berichtje stuurt voor een carpaccio op onze kosten. ‘t Krinkelhoekje

Martin van Meurs
26 februari 2023

Veel lof voor smaak en snelheid, echt geweldig! In het vervolg zou een schatting van de duur van de bezorging fijn zijn. Nu stond er iets als: eten wordt bereid.

Lienke
22 februari 2023

De carpaccio was heerlijk, goed formaat, rijk belegd. Helaas geen aioli bij mijn brood gekregen, jammer aangezien je daar wel extra voor betaald. Mijn vriend vond de halve kip heerlijk.

Jens
20 februari 2023

Eten was super goed , alleen waren ze m’n milkshake vergeten.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Fijn dat het allemaal lekker is geweest. Voor de milkshake ontvang je een code. 't Krinkelhoekje

Patrick
19 februari 2023
Dennis
17 februari 2023
Rengers
14 februari 2023

Burgers waren deze keer echt slap. Friet net zo. Erg melig en niet krokant. Wel snel bezorgd

Reactie van 't Krinkelhoekje

We hebben u een berichtje gestuurd met gepaste oplossing. 't Krinkelhoekje

Els van den heuvel
12 februari 2023

Bestelling was niet kompleet, na contact met krinkelhoek is de xxl friekandel spc alsnog bezorgd

vd Ven
11 februari 2023

Heerlijke carpaccio salade!! Bezorgen was prima op tijd

Joop
9 februari 2023

Het was weer lekker en goed op tijd

Peter en Inez Gommans Den Ouden
9 februari 2023
Freek
7 februari 2023

Bestelling was erg snel en netjes op tijd klaar. Kwaliteit erg goed. Zou positief advies geven aan geïnteresseerden.

E. De Reuver
6 februari 2023

Altijd snel bezorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny Van Os
4 februari 2023
Peter en Inez Gommans Den Ouden
2 februari 2023
WvdB
2 februari 2023

Bestelling van zaterdag 28 jan 2023. Alweer: uitstekend! Bedankt.

Danique
29 januari 2023

XXL funky truffle carpaccio besteld en ik ontving een versie zonder cheddar koekjes en truffelkroketjes.. Na het bellen wel nageleverd. Helaas ontvingen we bij de bestelling van vorige keer ook al een koude kipburger waardoor er weer iets na gebracht moest worden. Jammer!! Ik was eerst altijd heel erg tevreden.

Ilona
28 januari 2023

Helaas zat er bij de frites met torpedo garnalen geen kewpie saus en dat was wel een reden waarom deze keuze gemaakt was. De kapsalons waren wel weer lekker.

Petra Kersten
28 januari 2023
Remco
27 januari 2023

Heerlijk gegeten!

Caroline Ulijn
27 januari 2023
Peter en Inez Gommans Den Ouden
26 januari 2023

Heerlijk gegeten en alles lekker warm.

John van den Heuvel
24 januari 2023

Zoals altijd weer TOP!

Jerremy Reuvers
22 januari 2023

Het eten en bezorgen was prima jullie waren alleen n snack vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
18 januari 2023

Heerlijk warm door de alu.folie! Eten was lekker en vooral de garnalen waren super.

Caroline Ulijn
17 januari 2023
Hans
15 januari 2023

Prima verzorgt

Karin
14 januari 2023

Vorige bestelling was niet na tevredenheid, maar is netjes opgelost, bestelling van vandaag was perfect !!!

Anoniemus
14 januari 2023

De friet is niet goud-geel van kleur, maar wordt steeds donkerder van kleur! Jammer! Ga eens in Belgie kijken: daar is alle friet goud-geel.

WvdB
12 januari 2023

Bestelling van zaterdag 7 jan 2023. Alweer: uitstekend!

Mike
9 januari 2023

Saté zeer hard gebakken was zwart jammer maar verders alles super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der heijden
7 januari 2023

Was iets mis met de bestelling werd netjes opgelost Krijg ook nog een actiecode voor de volgende keer

Kevin
7 januari 2023

De beste ribjes !!

Remco
6 januari 2023

Wederom weer goed gegeten!

Heidi Strik
6 januari 2023

Was heerlijk! Niks op aan te merken!

Peter en Inez Gommans Den Ouden
5 januari 2023

Heel lekker en alles warm door de alu.folie. Fijn!

Christine
3 januari 2023

Het was heerlijk, snel bezorgd met knapperige frietjes

Maaike
3 januari 2023

Carpaccio en spareribs smaakten weer heerlijk, snel bezorgd

WvdB
3 januari 2023

Bestelling van vrijdag 30 dec 2022. Uitstekend! (Met hartelijk dank voor de geboden oplossing, voor het mis gegane vervoer van vorige week!)

M
2 januari 2023

Het eten werd erg snel bezorgd en alles smaakte prima.

Karin
1 januari 2022

Friet was taai en ik had 2 kg spareribs HOT besteld maar deze waren zo flauw, zat geen smaak aan .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van 't Krinkelhoekje

We hebben contact met je opgenomen voor een gepaste oplossing. Onze excuses.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
30 december 2022

Op tijd en heerlijk warm door het verpakken in aluminiumfolie. Bedankt!

Bart van Hoorn
29 december 2022

Normaal is elke bestelling prima in orde, maar deze keer was de friet koud en taai en ontbraken de jalapenos op de frikadel samoerai

Remco
29 december 2022

Lekkerste kapsalon van Oss

Paul
29 december 2022

Zijn een frietje dat we zelf vergeten waren te bestellen nog na komen brengen.

J Smits
27 december 2022

Carpaccio was erg lekker.

Caroline Ulijn
23 december 2022
Y
22 december 2022
Wout
21 december 2022

Regelmatig eten besteld hier, altijd wel goed, maar nu was alles koud. Heb de friet weggegooid, en de snacks maar koud opgegeten. Bezorger was ook bijna half uurtje te laat. Misschien daar iets fout gegaan.

Reactie van 't Krinkelhoekje

We hebben contact met je opgenomen voor een gepaste oplossing. Onze excuses.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
21 december 2022

Heel lekker en heerlijk warm! Dat helpt goed, verpakken in aluminiumfolie.

Nicosia
18 december 2022

Helaas waren de ribjes nu droog en er zat bijna geen saus op. Terwijl ze altijd zo mals en sappig zijn. Helaas is het vandaag mis gegaan.

Reactie van 't Krinkelhoekje

We hebben contact met je opgenomen voor een gepaste oplossing. Onze excuses.

Caroline Ulijn
18 december 2022
Angelin Ulijn
14 december 2022

Bedankt dat jullie eerder kwamen bezorgen 🍀👍🏻

Peter en Inez Gommans Den Ouden
14 december 2022

Producten waren niet zo goed warm meer. Had gevraagd om goed inpakken voor de kou, niet gedaan.

John van den Heuvel
13 december 2022

Lekkerste spare ribs van Oss en omgeving

Martine
13 december 2022

Het eten is lekker, maar in de bezorging gaat soms wat fout. We hebben al eens de compleet verkeerde bestelling gekregen, of deze keer hadden we bijvoorbeeld 2 kapsalons besteld maar we hadden er maar 1x sla bij gekregen. Allemaal geen ramp, maar geen perfecte score :)

Claudia Van Rijn
12 december 2022

Nieuwe actie van de carpaccio xxl met truffel was heerlijk en groot

Gregory & Sanne
11 december 2022

2x een carpaccio xxl besteld met truffelkroketjes, waarvan er helaas 1tje niet compleet was. Contact gezocht en het werd heel erg netjes opgelost. Service op en top! Oh ja.. en het eten is ook erg lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sil
10 december 2022

Bij opmerkingen gevraagd om dunne Franse friet. Dit niet ontvangen. Is natuurlijk geen wereldramp, maar je betaald er toch ruim €5 voor. Gebeld, waarna ik te horen kreeg dat dit nooit werd gedaan bij online bestellen. Aangegeven dat ik dan graag gebeld was om alsnog zelf dunne friet te kunnen gaan halen.

Angelin Ulijn
9 december 2022

Fantastisch heerlijk gegeten 👍🏻

WvdB
8 december 2022

Bestelling van zaterdag 3 dec 2022. Prima!

Jan en Wil Nillesen
5 december 2022
F v B
3 december 2022

Gewoon goed 👍

Michelle
2 december 2022

Normaal gesproken krijg ik bij een friet saté ajam zonder satesaus altijd wel de atjar en uitjes, maar nu had ik gewoon een bak friet met drie kipstukjes. Erg jammer

Vos
2 december 2022
WvdB
30 november 2022

Bestelling van zaterdag 26 nov 2022.

Maikel Auwens
30 november 2022

Super tevreden over alles.

Anouk
28 november 2022
Jan Nillesen
28 november 2022

Toen ik dit: 1× Super ambachtelijke gehaktbal € 6,75 bestelde kreeg ik één enkele gehaktbal, zonder frites en zonder mayo! Telefoon aldoor in-gesprekstoon. Dus zelf naar de zaak moeten lopen voor opheldering. Ik kreeg een zak frites (zonder de mayo en zonder tegemoetkoming van de reeds betaalde bezorgkosten. Dit is de derde keer, dat een bezorgde bestelling niet klopte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oomen
28 november 2022

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste en het werd snel bezorgd, eten was heerlijk en ook goed warm! Echt een aanrader 😁

Remco van der Meer
28 november 2022

De beste en lekkerste kapsalon van Oss

Baris Sava
27 november 2022

Gewoon goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ulijn
27 november 2022

Heerlijk en netjes op tijd bezorgd. Dankjewel!

Angelin Ulijn
26 november 2022

Hoi team Fransje Loeffen de spareribs waren weer heerlijk👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Wilson
25 november 2022

Super op tijd en lekker warm top weer

Ilona Smits
25 november 2022

Bestellingen goed lezen blijft toch lastig.

Marc
25 november 2022
Peter van der Bolt
25 november 2022
Wendy
22 november 2022

Prima eten en goed warm. Alleen wel ruim een uur op de bestelling moeten wachten en dat vind ik lang voor een doordeweekse avond.

WvdB
22 november 2022

Bestelling van zaterdag 19 nov 2022.

Rilana Roelofs
22 november 2022

Lekker eten!!

Cindy van Gils
20 november 2022

Zoals altijd was het weer lekker alleen de friet was erg hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.van Poppel
19 november 2022

Het eten was warm

Camé Veldman
18 november 2022

Fijn dat men de namen kan aangeven als je met een grote groep bent; heerlijk gegeten en snellere bezorging dan verwacht! Wij blijven zeker bestellen!

Van orsouw
17 november 2022

Keurig netjes op tijd bezorgd door een keurige bezorger. Eten was lekker warm!!

José
17 november 2022

Normaal zeer goed vandaag was eten koud

Kim
16 november 2022

Dit is de tweede keer dat de friet niet zo lekker is. Zacht en klef, totaal geen crunch meer. Dat was voorheen altijd wel. Andere friet? Teveel adressen om te bezorgen waardoor het te lang onderweg is? Toch wel heel erg jammer!

WvdB
16 november 2022

Bestelling van zaterdag 12 nov 2022.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
16 november 2022
Marcel
13 november 2022

Snel gebracht en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
12 november 2022

Friet was heel slap heel vies

Reactie van 't Krinkelhoekje

Excuses voor het ongemak! We hebben een mail gestuurd ✌🏼

Bianca Janssen
11 november 2022

Het was jammer en dat ben ik niet gewend van jullie maar de friet was tegen het lauwwarme aan en de hamburger was ook niet echt heel warm. De smaak is nog steeds fantastisch. 😃

Reactie van 't Krinkelhoekje

Excuses voor het ongemak! We hebben een mail gestuurd ✌🏼

Angelin Ulijn
11 november 2022

Team Loeffen altijd alles goed en alles kan, maar ik doe dit nooit, maar nu wil ik laten weten de friet kleine stukjes hard en donker, waarom geen gele gouden frieten, ze zijn er wel, dus geen slechte aardappelen oogst. Nogmaals sorry hiervoor, gr Amgelin

Reactie van 't Krinkelhoekje

Dankjewel voor de opmerking! We hebben je een mailtje gestuurd. ✌🏻

WvdB
10 november 2022

Bestelling van zaterdag 5 nov 2022.

Gert dwarswaard
7 november 2022

De spareribs waren weer fantastisch

Reactie van 't Krinkelhoekje

Dankjewel 👍🏼

Vanessa
6 november 2022

Te late bezorging daardoor koud eten. Meteen gebeld en super netjes opgelost door de bestelling opnieuw te bezorgen en dit maal goed heet en heb heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno en margo
6 november 2022

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi Strik
6 november 2022

Prima, was niks op aan te merken. Lekker en snel bezorgd.

Gert dwarswaard
5 november 2022

De friet was taai , de rest ging wel

Reactie van 't Krinkelhoekje

Onze excuses! We hebben u een mailtje gestuurd.

Van aar
5 november 2022

Het eten was koud, de hapjes waren geplet, op de ribkes zat geen ketjap saus en dus droog. Teleurstelling.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Onze excuses! We hebben u een mailtje gestuurd.

Wendy
5 november 2022

Bucket met chicken strips waren erg lekker! Door de drukte hebben we lang (een uur en een kwartier) moeten wachten op onze bestelling. Frietjes waren niet warm meer.

Reactie van 't Krinkelhoekje

Onze excuses! We hebben u een mailtje gestuurd.

Peter w
4 november 2022

Smaakte goed saus apart zou mooi zijn snelle bezorging

Hans vos
3 november 2022