Beoordelingen van 't Krinkelhoekje Oss

Recente recensies

5.0
Peter en Inez Gommans Den Ouden
19 juni 2024

Het was heerlijk!

rick
18 juni 2024

netjes op tijd. altijd goed

Janny van Os
18 juni 2024

Was lekker

Peter en Inez Gommans Den Ouden
13 juni 2024

Het was weer heerlijk!

Brian
5 juni 2024

Thanks voor t extra ijs🙏, smaakte top👌

Welten
3 juni 2024

Lekker eten en mooi op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
3 juni 2024

Milkshake en sla voor de kapsalon een kwartier later bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelin Ulijn
30 mei 2024

Dank je wel 👍🏻

Peter en Inez Gommans Den Ouden
29 mei 2024
Risn
26 mei 2024

Kapsalon een dikke tien! De normale friet was zonder pindasaus geleverd. Frietjes leken en smaakten alsof ze voor de 2e keer gebakken waren. Bestelling zou 17.40u klaar zijn, was om 17.5u gereed.

Remco
25 mei 2024

Heerlijk eten zoals altijd

Peter en Inez Gommans Den Ouden
22 mei 2024
leon
22 mei 2024

Altijd lekker en optijd bezorgd. Leuke acties..

S
21 mei 2024

De friet was erg doorbakken. Niet lekker.

Wilma
20 mei 2024

Helaas heb ik deze keer wat verbeter punten. De beker met ijskoffie was omgevallen en daardoor leeg gelopen heel jammer. En het eten was lauw tot bijna koud hoop dat jullie de volgende keer hier rekening mee houden

Van Uden Bouw
19 mei 2024

Was weer lekker

Denise Pouwels
18 mei 2024

Na de vorige keer slechte ervaring gehad te hebben, vandaag netjes geholpen met de kortingcode. Goede friet. Alles goed gebakken en veel smaak. Snelle bezorging. Helemaal top!

Peter en Inez Gommans Den Ouden
18 mei 2024
Pijnenburg
15 mei 2024

Heerlijke saté. Is nu al onze 3e keer. Dus......zeker gauw een volgende keer. Vriendelijke bezorger.

Lizzy
12 mei 2024

Beste kapsalon van Oss

Peter en Inez Gommans Den Ouden
8 mei 2024

Het was weer heerlijk!

Peter en Inez Gommans Den Ouden
8 mei 2024

Het was weer heerlijk!

Roy Albinus
5 mei 2024

Het zou fijn zijn om een indicatie van de wachttijd te ontvangen.

Denise
4 mei 2024

Slappe en taaie friet. Warme milkshake. Vriendelijke bezorger

Peter en Inez Gommans Den Ouden
1 mei 2024

Het was weer Top!

Angelin Ulijn
30 april 2024

Het was weer heerlijk 👍🏻👍🏻

Van Os
29 april 2024

De friet was echt te donker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
24 april 2024

Het was weer heerlijk.

Angelin Ulijn
23 april 2024

👍🏻👍🏻

Aniies
22 april 2024

Altijd goed! Altijd op tijd wanneer je een tijd aangeeft!

Mulder
20 april 2024

Snelle bezorging en prima eten. Ga zo door.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
17 april 2024
Maikel Auwens
17 april 2024

Snelle bezorging, heerlijk eten en nog lekker warm.

F Van Puijenbroek
15 april 2024

Bezorging is snel, kwaliteit is gewoon niet meer wat het geweest is. Enige tijd geleden een kapsalon besteld die erg tegenviel. Dat kan ooit gebeuren natuurlijk. Maar nu eigenlijk weer en dat is niet leuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
14 april 2024

Was weer lekker en we hadden alles wat we besteld hadden 🤙

Mireille
13 april 2024

Heerlijk warm op tijd en alles was gewoon weg lekker Dikke 9+

Cindy
13 april 2024

Snelle levering. Eten was erg lekker en zeker een aanrader naar andere! Wel jammer dat na even eten de bak met eten zo sompig geworden was, dat ik met een vork door de bodem heen prikte zonder moeite te doen. Hierdoor kreeg ik een vette hand en moest ik alles op een gewoon bord doen om verder te kunnen eten.

Edwin
11 april 2024

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Super lekker die sateekes😎

Peter en Inez Gommans Den Ouden
10 april 2024
AD
7 april 2024

Friet was niet erg warm meer, en bestelling niet correct. Wel goed opgelost met nalevering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Bousche
6 april 2024

Helaas miste er (wederom) een onderdeel van de bestelling. Deze keer was het de beker pindasaus. Geprobeerd telefonisch contact te leggen, maar werd niet opgenomen/verbinding verbroken. De friet maar zonder saus opgegeten. Een tegenvaller was het wel weer.

WvdB
4 april 2024

Bestelling van zaterdag 30 maart 2024.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
4 april 2024
Ria
31 maart 2024
Angelin Ulijn
29 maart 2024

Hoi het was weer heerlijk

Peter en Inez Gommans Den Ouden
28 maart 2024
Katerin
27 maart 2024

Super goed en snelle bezorging, top dankjewel

Das lakkeh
27 maart 2024
Willie
24 maart 2024
Remco
23 maart 2024

Goed en lekker eten

Peter en Inez Gommans Den Ouden
20 maart 2024

Het was weer heerlijk!

T&JteO
19 maart 2024

Het eten was als altijd: 10+!

R Dijs
17 maart 2024

Prima eten, snelle levering. Alleen jammer dat er bij frietje pindasaus géén pindasaus zat…

Peter en Inez Gommans Den Ouden
13 maart 2024
WvdB
13 maart 2024

Bestelling van zaterdag 9 maart 2024.

Jalyne Pijnenburg
11 maart 2024

De sate was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelin Ulijn
11 maart 2024

Hoi de kapsalons waren weer top, Deze keer zeg ik het wel Wij hadden nu ook weer de ELITE kroketten besteld helaas de rundvlees alweer de verkeerde geen draadjes maar ragout, groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex van Hulten
10 maart 2024

Ik woon vlakbij, toch lauwe friet en veel te laat (>15 min.) bezorgd. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nicole
10 maart 2024

snel klaar, beste friet en lekkere carpaccio

Els van den heuvel
7 maart 2024

Bij de spareribs zat geen schoonmaak doekje bij

Peter en Inez Gommans Den Ouden
6 maart 2024
WvdB
6 maart 2024

Bestelling van zaterdag 2 maart 2024.

Carola Pels
5 maart 2024

Hele snelle levering. Lekkere frietjes en snacks. Een verbeterpuntje: kortingscode kon niet ingevuld worden terwijl de datum nog geldig was

Marco
3 maart 2024
Mulder
29 februari 2024

Snelle en vriendelijke bezorging. Prima eten. Tot de volgende keer!"

Peter en Inez Gommans Den Ouden
29 februari 2024

Goed op tijd, lekker warm!

Angelin Ulijn
29 februari 2024
Angelin Ulijn
28 februari 2024

Het was weer heerlijk 👍🏻

A.poort
23 februari 2024

Wij kunnen nog wel 3 keer eten van de boerenschnitzel die overigens prima was. Liever meer salade en minder vlees.

Rob Feldkamp
23 februari 2024

Supertje frikandel speciaal en een vegetarische hamburger met friet besteld. Er zat zoveel saus in de bak met friet speciaal, dat de friet helemaal slap was. De vegetarische hamburger was lauw. Tijdens het bestellen op de website viel op dat de gerechten duurder zijn als je klikt op de optie "thuis bezorgen" ipv "ophalen". Toen ik hierover belde om dit na te vragen gaf mevrouw aan dat dit klopte. Mevrouw gaf aan dat de extra kosten websitekosten zijn die worden doorgerrekend. Het kan toch niet dat er websitekosten worden doorgerekend bij gerechten die je laat thuis bezorgen? Bij ophalen maak je toch ook gebruik van de website? En waar zijn dan de bezorgkosten voor? Over het algemeen is de service en het eten prima, maar dit was echt een slechte ervaring en door de website kosten die in gerechten worden doorgerekend overwegen wij serieus om niet meer te bestellen.

Reactie van 't Krinkelhoekje

We hebben u een mailtje gestuurd voor compensatie voor de gerechten die niet goed waren! Verder brengt bezorgen gewoon kosten met zich mee en worden doorberekend zoals uitgelegd in de mail. Collega heeft het verkeerd uitgelegd, want zijn geen website kosten. Groetjes ‘t Krinkelhoekje

Stefan
23 februari 2024

We miste het bestelde en betaalde extra gebakken ei op de homestyle burger, verder was de bestelling prima.

WvdB
22 februari 2024

Bestelling van zaterdag 17 feb 2024.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
21 februari 2024

Op tijd, lekker warm en heel lekker!

Jeff
20 februari 2024

Eten was lauw/koud. Normaal altijd goed.

Van de Haterd
20 februari 2024

Eten was lekker, friet goed gebakken en zelfs glutenvrije snacks. Bezorging was netjes op de aangeven tijd.

Angelin Ulijn
18 februari 2024

Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Kemps
17 februari 2024

Heerlijke carpaccio!

Anoniem
15 februari 2024

Snelle bezorging en goed bereid eten. Saté was heerlijk!

Mae Olieman
15 februari 2024

Ik had de maaltijd salade zalm.Die was echt zo lekker , voldoende zalm erbij,roomkaas erbovenop en heerlijke dressing ,ook de truffel frikandel was echt lekker met de rode ui. De bezorging was snel en heel vriendelijk,dus wij vinden t heel goed!

WvdB
14 februari 2024

Bestelling van zaterdag 10 feb 2024. (Bezorging 1 ster minder: kon het adres niet vinden terwijl het duidelijk uitgelegd op de bon staat...)

Marten van Dijk
14 februari 2024
pb
12 februari 2024

alweer iets vergeten

Marianne Rijken
11 februari 2024

Door de grote stroomstoring kon de bestelling niet komen. Netjes een telefoontje, met verschillende opties. Toch stress daar als ineens de stroom uitvalt nog wel als het druk is. En dan toch effe rustig bellen en nog de tijd nemen ook. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid van Sommeren
11 februari 2024

Snelle levering en alles was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 februari 2024

Zoals altijd weer lekker, maar heel weinig marinade op de spareribs en dat is jammer , daarom zijn ze bij jullie normaal gesproken het lekkerste.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
7 februari 2024

Heerlijk gegeten en alles lekker warm.

Gerdina
7 februari 2024

Hier kunnen ze goede spareribs maken. Erg lekker. Viel zo van het bot af. dat is niet overall zo. Hier voor de eerste keer besteld.

Vera
4 februari 2024

Ik bestel hier super vaak een kapsalon, en ik vind die ook altijd zo lekker. Maar ik vond hem enorm tegenvallen voor het eerst. En weet niet zo goed waarom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
1 februari 2024

Alles was super lekker Bedankt!!

WvdB
1 februari 2024

Bestelling van zaterdag 27 jan 2024.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
1 februari 2024

Heerlijk gegeten!

Aniies
28 januari 2024

Dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
28 januari 2024

Super snel en smaakte weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
25 januari 2024

Lekker eten, snelle bezorging! Enige tip zou zijn om de kroepoek bij de sate apart te verpakken, wordt nu zompig en taai.

Marley
25 januari 2024
WvdB
25 januari 2024

Bestelling van zaterdag 20 jan 2024.

Peter en Inez Gommans Den Ouden
24 januari 2024

Alles heerlijk en lekker warm.

Mike V uden
24 januari 2024

Was weer super lekker

Mulder
23 januari 2024

Verbeterpunten: doe wat kroepoek in een zakje apart erbij. Nu liggen er vijf verlepte stukjes midden in de saté. De salade is ook wel eens verser geweest.

Jalyne Pijnenburg
21 januari 2024

Saté was verrukkelijk!